Hur ska jag stå ut??

Igår var jag till specialist mödravården eftersom jag har så otroligt  smärtsamma sammandragningar. Som tur var fick jag träffa Dr E som jag har varit till förrut=) hon är så himla trevlig. Först började hon med ett ultraljud för att se så den lille hade vuxit på sig, och det hade h*n gjort, nästan 700 gram nu =)  underbart att se lillen igen =) sedan kikade hon så att det fanns tillräckligt med fostervatten, och det fanns det. Det som jag blev lite fundersam på att hon sa att: -ja du har ju moderkakan i framvägg och den går nog inte så långt ner så den täpper till där bebisen ska ut, jag tror att det jag ser är bebisens rumpa.....jaha vadå tror????  det måste man ju för fasiken veta innan man ska in på förlossningen. För om det skulle vara så så måste man ju göra kejsarsnitt. Aja får verkligen hoppas att det är lugnt. Men det borde dom väl ha sett på rutinultraljudet också. Efter ultraljudet så tittade och mätte hon min livmodertapp, och den var precis som den ska vara tack och lov =) så det är väl bara så att jag har väldigt kraftiga sammandragningar. Hon sa att jag får vila mkt och inte stressa en massa, inte så lätt när man jobbar där jag gör.



Jag har ju haft ont i ena skinkan ca 1 vecka till och från men idag har det verkligen gjort djävulskt ont . har haft så jävla ont, det gör ont både när jag  ligger helt still och när jag rör mig. Det känns som en kniv som kör in i skinkan. Hur fasen ska man stå ut med det? Fortsätter det så här så slutar det väl med att jag går på kryckor.....Daniel har fått lov att hjälpa mig upp ur soffan några ggr idag för det går bara inte att göra det själv. Usch känner mig handikappad.....Trodde inte man kunde få foglossningar i skinkan =) men har surfat på internet och det kunde man visst =)


Var till Barnens hus och köpte ett foglossningsbälte för att prova om det skulle funka. Det var väldigt bra stöd åt magen men det hjälper då inget åt värken i skinkan.....



Fick hem paketet från polarn och pyret som jag hade beställt 2 koftor och ett par byxor. eftersom vi inte vet könet på bebisen så blev det en blå/vit och en  röd/vit kofta och ett par röd/vita byxor, tyvärr var de blå/vita slut. Så himla söta =) Längtar så jättemkt tills lillen tittar ut nu!!



Var hem till Tina en sväng i går och träffade Linda och hennes kille Gustav. Hon har flyttat så vi hade inte setts på 8 månader så det var verkligen jätteroligt att träffas igen!





Nya gardinen som jag sydde till Melissas rum =) såå söt...





/LINDA




Kommentarer
Postat av: Mia

men guuu vilka fina gardiner. sånna vill jag också ha i lovis rum! vart har du köpt tyget?! usch va jobbigt med foglossningar. hoppas att det blir bättre snart! kram.

2009-12-30 @ 06:38:41
URL: http://miamimms.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0