usch dagis!!

vet att det absolut inte är så här på alla  dagis men måste bara berätta när jag följde med min syster när hon skulle hämta sin dotter på dagis idag. Wilma har gått inskolning 2:a veckan nu, så hon hade varit sj på dagis i 2 timmar. Vi kommer dit och regnet öser ner. Vi ser lilla Wilma i regnet utan mössa!!! och snor som hänger ner till  munnen och grus i hela ansiktet!! Kommer aldrig att glömma den synen...va fan har man inte mössa på en 1 åring när man är ute????????? hon var alldeles dyblöt och till råga på allt så hade hon BARA en t-shirt under regnjackan!!!!! Det var ju snorkallt ute!!!!! nej usch tyckte det var hemskt.....hon som har haft öroninflammation 2 ggr kommer då garanterat att få det igen eller i allafall bli förkyld...man lämnar det bästa man har till dom då tycker jag då fan att man kan klä dom som man ska!!!!!!
 
så nu har jag fått ur mig de....=)

annars har jag inte gjort så mkt idag,vart en sväng på kupolen med angie...det blev ett par nya skor och ett par jeans=) får lägga in bilder på jeansen sen för de var såååå snygga.....

blir nog tidig säng i dag är sååå trött....det är väl det här vädret och luie sömn som gör det...har sovit så dåligt när jag har jobbat natt...

/LINDA




tjohooo

Nu var det bra länge sen som jag skrev nåt här=) Har varit ledig från jobbet så förra veckan åkte vi ner till Blekinge, jag,Daniel,Melissa och mina föräldrar. Var så lugnt och skönt där =) Daniel och pappa fiskade i den berömda mörrums ån men fick inte en fisk=)

lägger in lite bilder därifrån....          



Var hos dr Ekerlid idag och fick svar på alla prover som jag och Daniel tog för många veckor sedan. De såg bra ut allihopa, hade högt blodvärde,vilket kan bidra till små mini proppar så jag ska ju som sagt börja med fragmin sprutor när jag får ett posistivt gravtest. 

**the most beautiful thing in the world** 


Taco kväll och familjemys

Igår hade vi taco kväll här hemma. Mamma och Pappa och 3 av mina syskon var här och Micke och lilla Wilma såklart=)
Bea
skulle ut på krogen så jag hjälpte henne lite med håret,hon blev så fin=)

ska snart åka och hämta Melissa som har varit hos pappa över helgen. Lill stumpan börjar 3:an i morgon...helt sjuuukt hur fort det går egentligen. har köpt en massa nya kläder till henne så hon blir riktigt fin tills skolan börjar. I morgon blir en mjuk start för dem mellan 9-12 men resten av veckan går dom som vanligt mellan 8-13.30.

ka snart börja packa lite för i morgon efter melissa har slutat skolan bär det av till blekinge.....=)


/LINDA

Härliga fredag

Fick semester från jobbet i natt. Det var så lugnt. Så nu blir det lite extra ledighet,skönt=) Daniel kommer hem i natt,han har varit borta sen i söndags så det ska bli så skönt att han kommer hem igen nu =) Han blir hemma i 9 dagar.

Idag har jag,Angie och Wilma varit en sväng till falun. Köpte lite hårvårdsprodukter så jag får ordning på mitt torra hår nångång. Sen åt vi på China *mums* sen åkte jag en sväng till kupolen och köpte en häxsax och en sekatör så nu är hela trädgårdshäcken nerklippt=) synd bara att det tar sån tid att få den så hög och tät som man vill.

I morgon kväll blir det tacokväll här hemma....

har precis kommit ut ur duschen, fick ju lov att prova mitt nya shampoo som jag köpte idag och gudars skymming vad gott det luktar. Som cocos=) och den där som man har i håret innan man fönar det luktar ännu godare. precis så som man luktar när man går från frisören=)

nu blir det soffläge och the scorpion king på tv

/LINDA


Första natten avklarad

jaha då har man jobbat första natten efter semestern då. Kändes inte som att man hade varit ifrån IVA över huvudtaget =)
I förrgår var min väldigt nära vän Emma och hennes sambo Magnus på ultraljud. De väntar sitt andra barn=)  Den lille väntas komma den 25 januari! Gud vad mysigt=)  är lite avis=)
har sovit så dåligt nu på dagen så nu blir det till att sova lite mer så jag orkar jobba en natt till.....

i morrn blir det nog att ta en fika med Agnetha från jobbet...

ha en bra dag allihopa


/LINDA

Semestern slut,tillbaka till verkligheten

Idag börjar jag att jobba igen. Men det känns faktiskt helt ok, för nu har jag ställt mig in på det. Har haft en jättebra semester,skulle ha haft lite bättre väder men det är ändå bara skönt att vara ledig. Jag har aldrig varit med om ett sommarlov som har gått så här fort!! Melissa börjar 3:an på måndag =)

I fredags så var det kräftfiske hos svärfar i Torsång men det var inte många kräftor som de fick=)Men Melissa fick 5 fiskar så hon var jättestolt=)
I lördags så hade vi kräftskiva hos min morbror. God mat och kanongoda kräftor.

Idag blir det lite städardag för jag känner mig själv och vet att jag inte kommer att orka städa när jag väl har börjat jobba,inte den här veckan i allafall.

Nu blir det frukost (har legat och dragit mig in i det sista) sen städning.....

/LINDA

Kräftfiske premiär

Ikväll ska vi till Daniels pappa  nere i Torsång och fiska kräftor =) mamma och pappa ska också med. Mamma ska göra i ordning revbensspjäll som vi ska grilla där nere *mums* huur gott som helst!!! Så det kommer att bli en helkväll och natt nere i Torsång. Får väl hoppas att inte melissa tröttnar ur helt. Får väl ta med spel och badkläder till henne så hon kan hålla sig i gång=)....

Underbart väder är det ute också!!!!! skönt att man får lite fint väder de sista dagarna av semestern....

Igår var jag och Melissa i sommarstugan hela dagen, och gissa om jag var röd när jag kom hem! såg ut som en kräfta. Såg ut som jag hade en vit bikini på mig när jag tog av mig tröjan=) ha ha  ska ut och lägga mig lite i solen nu innan vi ska börja dra oss....


min lunch idag: egengjord ceasar sallad=)

i morgon blir det kräftskiva hos min morbror=)

ha en trevlig helg allihopa!!!!!!

/LINDA


Tisdag och trotsigt barn

Åh gud vilken trotsig 9-åring jag har!!!!! ibland kan man ju nästan bli tokig!!!! Men det gäller att man står på sig =) varför vi är lite osams nu är för att hon vägrar städa sitt rum,som för tillfället ser ut som en rövarkula! Så nu smet hon ut när inte jag såg men hon vet att så fort hon kommer in så blir det till att städa...hon kommer inte undan =)

Har haft lite småpyssel för mig idag, klippt gräsmattan och oljat in alla utemöbler...har ju regnat så mkt så de var alldeles uttorkade.

Senare ikväll ska jag och Melissa ut och äta med Angie,Micke och Wilma.  Om hon nu har städat sitt rum vill säga,annars blir det inget.

2 dagar kvar tills Daniel kommer hem...längtar..


*one magical moment*

/LINDA

Älsklingen 26 år idag!!! <3

Grattis min underbara älskling!! Stackarn är inte ens hemma på sin födelsedag=/ men men det blir till att fira lite på torsdag i stället =)

Wilma sov här i natt,hon somnade strax efter 8 och vaknade inte förrän 07,40 tror jag=) tror att jag själv somnade strax efter 10,var heeelt slut.

Idag är en sån här dag när man bara känner sig så lycklig!! =) underbart väder,semester, vad kan man mer begära?? =)

nu ska jag sätta mig i solen och läsa en bok....underbart med semester!!!!!! =)


/LINDA

Barnvakt

Ska vara barnvakt åt yrvädret Wilma i natt.....


Söndag

Igår var jag och Annelie och 2 av hennes kompisar,Johanna (min bästa kompis syster ) och Fia ut. Vi började att vara här hemma hos mig, sen åkte vi ner till stan vid halv 11 (vissa tyckte det var alldeles för tidigt,aja jag kanske börjar bli gammal =) ) Vi åkte till S1 och anslöt oss till min svärmor och hennes tjejgäng =).....Träffade på 3 bekanta där, Sofia, Sarah och Maria, inte ofta man ses men det var himla trevligt=) Sen gick syrrans 2 kompisar vidare till S2 och jag och Annelie följde med svärmor och hennes gäng på liljan =) Det var faktiskt helt ok där inne =) Sen kom våran syster Bea och hämtade oss...tack så jättemkt gumman=) nu är jag skyldig dig en!!

Det blir nog lugna puckar resten av dagen skulle jag tro=) är inte bakis men bara såå himla trött.

Här är lite bilder från igår (tyvärr så blev några raderade,var väl nån som inte ville vara med)




Blev bara kort på mig och min lilla syster,synd att de andra blev borttagna...

Nu blir det mat och sen viiiilia.

Daniel kommer hem om några timmar. Han hinner vara hemma ca 1 timme innan han ska till norge =( men men det är väl bra att få längta lite =)

/LINDA


Utekväll

Ikväll ska jag och Annelie ut. Hennes kompis Fia ska också med=) en kanon trevlig prick! 
 Så det blir till att dricka några av dessa goooda bacardi breezer....



Daniel
ringde i natt när konserten var slut. Det hade varit jättebra tyckte han. Idag skulle de gå på Lisseberg =) trodde de skulle göra det igår men de hann inte det ,så det blev idag i stället. Gud vad skoj med karuseller...

Ska ta och åka till min mormor en sväng. Hon och hennes sambo Nisse har varit till Åland så de har köpt lite godis på båten =) *mums*
Sen måste jag nog hem och börja göra mig i ordning för kvällen. Känner ju mig själv, vet att det kan ta hur låååååång tid som helst!! =) har annu inte bestämt kläder...det lutar åt ett par nya jeans som jag har köpt och det svarta linnet som jag köpte igår men men som sagt jag är som jag är så det blir väl förmodligen nåt annat =)

ha en kanontrevlig helg allihopa!!!!!

/LINDA

RSS 2.0