Hinner inte med

Hinner inte riktigt med att skriva här märker jag =) dagarna liksom flyger iväg.

Midsommar firade vi i stugan, som ligger lite bortanför Torsång. det blev som vanligt brännboll på eftermiddagen och sen grillning med jordgubbar till efterrätt =) *mums*

Påmidsommarafton så var Elsa så ledsen ett tag så då försökte jag med napp och hon tog den! Så nu har Elsa börjat med napp. Så när hon är trött eller ledsen så vill hon gärna ha den. Så slipper jag agera napp hela tiden =)

I måndags började kollo för Melissa, och det är hela veckan. Kul för henne att bada,fiska och vara med andra barn hela dagarna.


Jag och Elsa åkte till Säterdalen i måndags tillsammans med Emma och Mia med deras barn. det är tredje gången på kort tid som jag var där=) tycker det är riktigt bra för barnen. Elsa har inte så mkt nytta av det än men det är ju skönt att bara komma ut.


Och så har Peace and love festivalen slagit upp dörrarna. Gudars vad folk det är överallt.....


och förresten så vände sig Elsa för första gången förra veckan den 24/6, från rygg till mage =) 2 veckor innan hon blir 3 mån... känns som att det är ganska tidigt, Melissa vände sig inte förrän hon var över 3 månader. men det är ju så olka från barn till barn. Tänk om en vecka blir hon 3 månader =)

Trökväder är det ute, så nu ska jag lägga mig och läsa lite, har börjat på en så spännande bok....Mari Jungstedt senaste....



/LINDA

Veckan som gått

Lördagen spenderade jag hemma hos min svärmor, vi tittade i några timmar på bröllopet mellan Victoria och Daniel =) det var så fint. Sen beställde vi kinamat och efteråt fick vi ris a la malta som svärmor hade gjort=) huuuur gott som helst. Min svärmor är verkligen helt fantastisk! Bättre kan man inte få =)



Igår var jag, elsa, melissa och min syster och hennes dotter wilma i säterdalen. kanonväder hade vi. Tror vi var där i ca 4 timmar. Skönt att komma ut lite. ...


I förrgår sov Elsa mellan 21-05 =) så duktig...så man kan ju säga att hon sover hela nätterna nu. Sen brukar hon äta lite och somna om till 08 ca. jag sa förrut innan Elsa var född att nästa barn kunde man ju börja planera när den första sov hela natten =) Inte trodde jag att hon skulle sova hela nätterna när hon var så liten =)
Så vi väntar nog ett tag till =)

här kommer lite bilder på syskonen.....

 elsa ska klippa gräset med mamma =)


mina fina flickor =)


trötta syskon


så här glad är man efter en tupplur


midsommarklänning



melissa är med sin moster bea just nu, de skulle till mellsta och spela minigolf. Så nu ska jag och elsa ut och gå lite...

/LINDA


Tröööök väder

solen sken när jag slog upp ögonen i morse men nu regnar det ute! Trist!!! Man kan verkligen inte göra någonting ute när det regnar, har inte så stor lust att dra på mig regnställ och stövlar och ut och gå.


I går var 3 av mina nattkollegor här=) Anneli, ingela och gun. Det var så himla kul att få besök av dom och snacka lite. Elsa fick ett jättefint halsband med sin månadssten och en fotoram som man ska sätta in bilder när hon är 1 mån, 3 mån, 6 mån, 9 mån och 1 år =)  sen fick jag en jättestor och kanonfin orkide med 25! blommor på. Får verkligen hoppas att jag inte tar död på den nu då! Alla på natten hade lagt ihop till presenterna =) + att Matts på dagen också ville vara med=) jag trodde inte att jag skulle tänka så mycket på jobbet som jag faktiskt gör när jag är hemma, det är väl tur att man trivs så himla bra=)


Elsa ligger här bredvid och filosoferar och melissa ligger fortfarande och sover....


idag blir det nog inte mkt gjort....


/LINDA

Fredag

Idag tar Daniels bror Alexander studenten, så vi ska dit och fira han till kl 4.


Här kommer lite bilder på mina 2 fina flickor


 melissa och kusinen Wilma






I natt sov Elsa från kl 21 till 05 =) sen åt hon lite och somnade om till kl halv 8. det är tredje natten i rad som hon sover längre utan mat nu. Fast jag vågar inte riktigt hoppats på att det fortsätter så men det skulle ju vara skönt =) det blir väl så att hon sover längre på nätterna för hon sover otroligt lite på dagarna. Oftast powernaps på 10-15 min bara. Men jag tycker det är bättre än att hon skulle sova mkt på dagarna och inget på nätterna.


/LINDA

2 Månader

Igår blev Elsa 2 månader. hej och hå vad tiden går fort! Den bara springer iväg. Hon har börjat att prata sitt egna lilla språk mer och mer nu =) det är ju så gulligt. Det är ju så mysigt på morgonen när man pratar med henne och hon liksom ler med hela ansiktet =) Hon har börjat att bli lite mer nöjd nu och kan ligga själv under babygymet ett tag utan att bli ledsen. Annars har hon gärna velat bli runt buren.


I morgon så har Melissa skolavslutning. Hon har hållt på att öva på alla sånger som de ska sjunga =)


jag pumpade ur mjölk igår så melissa kunde ge Elsa mat . Första gången som Melissa matar henne.



Nu är det en liten madame som inte är så nöjd....=)



/LINDA

Kärlek

Måste bara visa vad jag fick av min underbara lilla dotter melissa på mors dag den 31/5. Så underbart fint......





I lördags var Melissa på disco, gud hon börjar bli så stor nu =) 10 år och går snart ur årskurs 3! Tänk att hon börjar mellanstadiet till hösten. Det är inte klokt vad fort det går.

I lördags var vi hos mina föräldrar hela dagen. Daniel hjälpte pappa och brorsorna att bygga ihop 3 stora partytält tills på lördag när mamma och pappa ska ha grillfest. Runt 50 personer kommer =)  Sen byggde daniel typ som jättestora rastplatsbänkar med bord i hop  på runt 6 m vardera som vi ska sitta runt. Tur man har en sån duktig och händig karl=) 



Här kommer 2 bilder fårn förra veckan på lilltjejen...Lyckades få henne att ta napp i ca 10 min och till och med att somna med den , nu tvärvägrar hon igen =)
  



Tänk vad lyckligt lottad man är som har en sån underbar familj! 2 friska och underbara barn, är tillsammans med min stora kärlek Daniel, föräldrar som alltid har ställt upp och 5 UNDERBARA syskon! ÄLSKAR ER!!



/LINDA




Fredag

I går umgicks jag med Emma och hennes 2 söner. Vi satt nere vid Torsångs cafe och käkade och bara umgicks. och jösses vad solen tog på de 3 timmarna. Jag var knallröd om armarna och bröstet på kvällen. Får hoppas det övergår till en brun färg i stället=)  det är sååå underbart att vara hemma och vara mammaledig när det är sånt här väder!!! Tänk att man ska vara hemma över 1 år till =)



jag planterade ju massa grönsaker förra veckan tror jag det var. löken och salladen har redan börjat komma upp =) man kanske har lite gröna fingrar i allafall.....det är ju så himla mysigt att odla lite själv och så smakar det ju så bra!



I natt har Elsa sovit dåligt, hon vaknade vid 23,01,04 och sen var hon vaken till 5 och somnade om en timme så vi gick upp vid 06. Så idag måste jag nog sova middag! =) Tur att jag får lite sovmorgon i morgon =) Daniel går upp med henne i morgon när han är ledig! Tack hjärtat!


Nu ska jag ut och påta lite i trädgården. Lilltjejen ligger ute och sover i vagnen.


/LINDA


RSS 2.0