jobba natt

Ska snart iväg och jobba min första natt på 5 veckor. Blir skönt att inte vara sjukskriven längre. Men kommer nog att vara gryyymt trött! Är bättre i illamåendet men blir fortfarande illamående några ggr per dag. är ju skönt att det inte är 24 timmar om dygnet som det har varit i alla fall =) Får hoppas att det är mycket  att göra på jobbet så man inte blir så där seg som man blir när det är lugnt.

Var till tandläkaren med Melissa  idag igen. Från början skulle hon dra ut 3 tänder men hon har lyckats vicka ur 2 själv och den 3;e var så lös så den skulle hon få tappa själv. Så de slipade bara en tand idag. Hon är så duktig min lilla tjej. En annan är ju sjukt rädd för tandläkaren...=)

i morgon kommer Daniel hem igen =)

om 6 dagar får jag se lilla miraklet igen =) längtar....

 

/LINDA


höst

I morse när jag slog upp dom blå kl 06:35 så var det sviiiin kallt i sovrummet. Hade haft fönstret öppet hela natten....tror det var 2 grader ute när jag gick upp...*brr* nu är det verkligen höst!

Skjutsade Melissa till skolan och åkte sen till ica maxi och köpte frukost. Bara älskar att sitta länge i soffan och äta en stoooor frukost =) färska frallor, kokt ägg och nypressad apelsin juice =) Har blivit  en riktig frukostmänniska.
 har suttit under en filt i soffan och tittat på Johan Falk-vapenbröder. Såg den första filmen i går Johan falk-gruppen för särskila insatser. Så himla bra, 2 av de bättre svenska filmer jag har sett!!! absolut sevärda!! jag älskar ju alla beck filmer men de här var riktigt riktigt bra faktiskt! 




måste städa här hemma också...pust och stön.....

Det är nog dags att äta igen snart,känner att illamåendet kommer krypande sakta men säkert......hoppas det här illamåendet tar slut snart så man kan njuta riktigt ordentligt av graviditeten. V 13 i dag!!!! =)

/LINDA


Gravid!!! =)

Nu har jag väntat länge nog med att berätta =)  Väntar mitt och Daniels mirakel =) efter 4 missfall på rad så håller jag tummarna att det ska gå bra den här gången!! =)

Den 3 e augusti (på daniels födelsedag) tog jag ett gravtest, och det visade ett starkt plus! Ringde till Daniel eftersom han var i Norge och jobbade och frågade om han ville ha världens bästa födelsedagspresent? =) och då förstod han på en gång var det var.....
Började med fragmin sprutorna den 4.e augusti och tar 1 om dagen. I början tyckte jag att det var jobbigt att sticka sig sj i magen men det har man vant sig med nu =)
Den 25 augusti fick jag äran att se miraklet för första gången, hade då gått 7 fulla veckor, och det var så underbart att se den där lilla bönan med ett hjärta som pickade för fullt=)  började storböla =) var ju såå skönt att se att det levde!
 
Runt v 6 började jag må fruktansvärt illa och gör det fortfarande. det går inte en dag utan detta illamående. har provat allt som går, har till och med fått receptbelagd medicin (lergigan comp) utskrivet men det hjälpte inte ett dugg!!!  Det som hjälper lite för stunden är gula tomater =)  men min doktor (dr ekerlid) säger att det är positivt att jag mår som jag mår eftersom det är tecken på en stark graviditet=) så det är bara att bita i hop helt enkelt... vet ju att det kommer nåt helt fantastiskt ut av det =)

den 17 september fick jag se miraklet för andra gången.var då i v 11 (10+2) vilken skillnad det var att se pyret nu om man jämför med första gången. Nu såg man ju både armar och ben och det stora huvudet =) allt såg fortfarande bra ut och fick 2 bilder att ta med mig hem så daniel och melissa kunde få se =)

Har varit sjukskriven från jobbet i snart 3 veckor men har tänkt att börja jobba igen till veckan....mår vä inte så mkt bättre men ska försöka i alla fall.

den 6:e oktober ska jag få se miraklet en tredje gång =) Dr ekerlid ville se så att moderkakan hade tagit över försörjningen av fostret och att gulkroppen hade försvunnit.

kan inte beskriva i ord hur jag känner, är bara så himla glad. det har varit kämpigt på vägen men man ska aldrig ge upp.




/LINDA


Tandläkaren

Kommer precis hem från tandläkaren,där jag har varit med Melissa. Hon skulle dra ut 1 tand idag  men så blev det inte. tandläkaren tyckte att tänderna som ska bli utdragna satt så löst så vi får hem och vicka lite extra mkt på dom=). det som blev gjort idag var att hon fick bedövning och att han slipade en tand. Hon har ju alltid behövt lugnande medicin förrut när vi har varit till tandläkaren för att laga eller dra ut (hon drog ut 2 tänder för några år sen) men idag var hon jätte jätte duktig...mkt duktigare än vad jag hade varit=) hon kände ingenting när tandläkaren gav henne bedövning och det var ju skönt.  Så nu ser hon lite ut som en boxare eftersom läppen är lite stor=) får hoppas bedövningen går ur snart så hon får sina våfflor som jag har lovat att göra.


Umgicks lite med Angie idag på morgonen, köpte en jättefin klänning på veromodo som jag ska ha på mig när vi ska ut och äta på fredag=)


/LINDA

090921

Idag är Melissa hemma från skolan igen. Hon hade feber i går kväll och fortfarande lite i morse så hon är hemma lill stumpan. Liggger uppe i min säng och tittar på film.

Hade jättesvårt att somna i går kväll...har ju blivit lite bortskämd när Daniel var hemma hela förra veckan,kändes lite ovant att inte ha han bredvid sig i sängen. Han åkte tillbaka till norge i går och kommer hem på torsdag.

Det är en envis förkylning jag har åkt på...den fortsätter att hålla i sig. men tack gode gud för nässpray =)

Idag blir det en lugn dag hemma, ska pyssla om min lilla sjukling.

Köpte vinterkläder till Melissa förra veckan, det blev everest jacka och byxor. Köpte faktiskt en röd jacka åt henne och den passade jättebra.

nej nu ska jag ge min dotter lite frukost på säng =)


/LINDA

 


KAHL`S te och kaffehandel

måste bara skriva att jag har köpt ett sånt kanongott rött te, det heter Dalälven=) provade det nyss och det var supergott!

så skönt när det är så fint väder ute....bladen börjar bli gula och orange på träden,det märks  att det börjar bli höst....ganska mysigt med hösten när man kan tända en brasa i kaminen och massa levande ljus=)





/LINDA

Middag hos mamma och pappa

I kväll ska vi hem till mamma och pappa och äta mat. Det blir inbakad älgfile med svampstuvning=) huuur gott som helst!!!! pappa är en riktigt duktig kock.

Hämtade tidningen i morse och där stod det på famsidan att "Lindas sambo misstänkt för mord" det var om den där tjejen från falun som var försvunnen och hennes sambo som var med på efterlyst och var så ledsen, men man fattade ju på en gång att det var nåt lurt med han,tyckte han var så konstig.Han hade varit försvunnen sedan början av veckan men nu hade de hittat han i ett sommarstugeområde i falun och även en död kropp,förmodligen lindas.  Då fick leif GW rätt i allafall=) han är verkligen smart den gubben.  Usch tycker det är så hemskt!

Sitter just nu nere i soffan och Daniel har tänt eld i täljstenskaminen....såå mysigt=)

Idag kommer plattsättaren  hit och ska börja lägga lite klinkers i källaren...det ska bli såå skönt när det är klart där nere. Bastun är klar och den blev jättefin,bara dörren in dit som ska sättas på plats.

Ska nog ta en uppfriskande morgonpromenad nu....

/LINDA

 


=) =) =)

idag har det varit en kanondag...=)


Ska fortsätta läsa ur boken nu......


LINDA

Boken är här =)

nu blir det streckläsning i några timmar....=)  har köpt Camilla läckbergs nya bok.




/LINDA

man slutar då aldrig förvånas....

idag upptäckte vi att nån har tagit Melissas cykel...fan vad folk är fräcka, bara går in på en annans tomt och tar en barncykel!!!! blir så jävla arg!!!! Det är en till på gatan som har blivit av med sin cykel också...den hittade de slängd vid älven så jag kanske beger mig ut och letar sen.....

Snuvan håller i sig, tack gode gud för nässpray=)

I morgon kommer Camilla Läckbergs nya bok ut!!!! så i morgon blir det sträckläsning.....

min systerdotter Wilma har fått  femte sjukan...det är en barnsjukdom, man får feber och en massa prickar...lilltjejen ser ut som en prickig korv=) hon har prickar överallt...

Blir nog tyvärr ingen bio på fredag med Emma, vi hade tänkt gått på flickan som lekte med elden. Men det fanns i stort sett inga platser  kvar,bara nå ströplatser och man vill ju gärna sitta ihop i alla fall. Så det får bli nästa vecka i stället.

LINDA

FÖRKYLNING

Min älskade sambo blir hemma från Norge den här veckan eftersom han är förkyld. Feber och ont i halsen har han stackarn. Och nu har även jag blivit förkyld,vaknade i natt av att det kändes som att halsen brann!! Trött och slut i hela kroppen.....så nu måste jag kurera mig....

/LINDA


ggaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhh


Bio

Igår var jag på bio med 2 av mina systrar, Angie och Bea. Vi såg BECK  Den var faktsikt riktigt bra,kunde ha slutat lite annorlunda men men kan inte alltid vara lyckliga slut=)  de gjorde reklam för Flickan som lekte med elden också (fortsättningen på män som hatar kvinnor) och den verkar riktigt bra!! den har premiär nästa vecka så det skulle vara skoj att gå på den.

Har sån huvudvärk så jag ska nog vila en stund nu,har precis skjutsat Melissa till skolan.

i morrn kommer Daniel hem igen=)

 

/LINDA


sjukt barn

idag är Melissa hemma från skolan. Hon sa på morgonen när vi skulle åka till skolan att hon mådde lite illa,men jag tänkte att det går väl över,så jag skjutsade henne till skolan i allafall. men när vi  kom dit så var hon alldeles kritvit i ansiktet och mådde jätteilla. Så det var bara att ringa och sjukanmäla henne. Så nu ligger hon i sin säng och tittar på tv=) lillgumman....
Har lämnat in våran bil på Bilmetro eftersom det var lite stenskott på huven när vi köpte den som ska lackas om. Varken jag eller Daniel såg knappt stenskotten men men är väl alltid kul att få den lite lackad i allafall,så den blir ännu finare=) är supernöjd med den verkligen. Är såååå skönt att köra automat, var heeelt emot det från början men nu är jag fast!!

I helgen har elektrikern Jakob varit här och dragit lite el nere ikällaren. Och Daniel och Lissel har börjat med bastun, den blir jättefin=) skönt att vi har kommit i gång lite där nere i allafall. Stackarn är borta i norge på veckodagarna och kommer hem och jobbar hela helgerna...han är så duktig min sambo=)

Så idag blir det nog inte så mkt gjort när lill tjejen är hemma.

Går och väntar spännt på Camilla Läckbergs kommande bok Fyrvaktaren som ska släppas i butikerna den 16 september. Den förra boken Sjöjungfrun slutade ju så spännande....kommer stå och hänga på låset till Bokia nästa vecka =)


/LINDA


090902

redan inne i september...nu blir det snart mörkt och kallt, men mysigt när man kan tända en brasa i täljstens kaminen och lite tända ljus =)

har inte gjort nåt vettigt alls idag,ganska skönt att bara ta det lite lugnt ibland också=)

i morgon kommer älsklingen hem...längtar.....<3

vad lyckligt lottad jag är som har en sån underbar familj!!! älskar er över allt annat!


/LINDA

<3 älskar den här låten!! =)

http://www.youtube.com/watch?v=lY-1CKR48dc 

underbara TaKiDa.....

RSS 2.0