Bilder på lilla godingen <3

Bjuder på lite bilder på våran älskade  lilla knubbis. Hon är så rund och naggande god =) riktiga äppelkinder och dubbelhaka,precis som det ska vara =)







 

Lilla gumman ligger uppe och sover, hon somnade strax innan 9 så hon vaknar nog runt 02 för att äta skulle jag tro. Det är skönt att hon bara vaknar 1 gång per natt men sen vill hon ju gå upp vid 05 varje morgon=) men jag försöker få henne att somna om i allafall till 06.

 

/LINDA

 


Fredag

Igår så var jag till Plantagen och Blomsterlandet och inhandlade lite smått och gott =) jordgubbar, lök, dill,sallad persilja och morötter. Har 3 pallkragar hemma som jag har satt ner grönsakerna i. Har lite kvar att sätta i dag. Får se hur det blir, är ju första gången jag planterar =) 


Lilltjejen börjar bli snuvig igen, så jäkla typiskt! Får hoppas det inte blir lika illa som förra gången.



Läste tidningen idag om att rättegången om Mats Alm blir klar idag. Undrar om han blir dömd....


Nu blir det frukost sen en tripp till blomsterlandet för att handla mer jord.


varför blockerar man nån på FL och sen ändå är in och kikar på dens sida????? konstigt.....


/LINDA

Torsdag

I går umgicks jag med Emma i några timmar. Vi gick ner till stan och kikade runt lite sen åt vi lunch och tog en mjukglass med chokladdopp till efterätt....gud vad gott det var =) Idag ska jag till falun och ta idkort som vi ska ha på jobbet. Sen umgås med kollegan Anneli=9 en riktigt härlig prick....


I går kväll hade vi besök av Daniels mammas 2 kusiner och ena dotterna till dom. Elsa fick en jättefin klänning och strumpbyxor från polarn och pyret=) en riktigt fin midsommarklänning. Och 2 haklappar. Tusen tack!


Elsa somnade vid 22 i går och sov ända till 03.30 =) så det var skönt...Nu ligger hon i sängen och sover igen men jag måste nog väcka henne och vi ska hinna in till halv 11. det är verkligen helt sjukt hur mycket man älskar sina barn!


Idag åker melissa till sin pappa/farmor och kommer hem igen på söndag. Lillgumman, usch får dåligt samvete när jag inte hinner med henne lika mycket nu  eftersom det är så mycket med Elsa. Jag får ta och hitta på nåt med henne nån dag så får Elsa vara hemma med pappa. 


/LINDA 



Regnet öser ner....

Det verkligen vräker ner utanför fönstret, riktigt trist eftersom det var riktigt kanonväder igår. Jag daniel, elsa och persson var nere i torsång i går och åt mat vid gula restaurangen, helt underbart att sitta där när det är strålande sol=) Melissa var med mina föräldrar och syskon till Bålsta på 60 årskalas.

 I natt så har Elsa sovit väldigt dåligt, vaknat 4-5 ggr. Hon var klarvaken vid 05, medans jag var helt väck=) men jag la henne bredvid mig och efter ett tag så sommade hon om och vi gick upp vid 07.30, skönt =) Nu sover hon i sin babysitter. Och hennes storasyster sover än! Men klart hon ska få sova ut när det är söndag. det är ju konstigt att man inte är tröttare än vad man är, har ju inte sovit en hel natt på över 8 veckor.....hade ju sån helvetisk klåda 2 veckor innan Elsa är född också så jag inte kunde sova för det. Undrar jag när man får sova en hel natt igen =) men det gör ju ingenting när man har en sådan skatt =)  Lilltjejen har varit lite missnöjd några kvällar nu, hon är så ledsen men jag tror att det är för att hon är övertrött.


I veckan kommer min vän Linda hem på besök, hon bor annars i Nöbbele med sin kille Gustav. Ska bli kul att ses igen.

Plikten kallar,nu är det matdags! =)


/LINDA

Tisdag

Bjuder på lite bilder på våran lilla goding =)


Så här fin är jag när jag ska i väg på August dop



 
så här glad blir jag när jag får mysa med pappa =)



/LINDA

Måndag

Elsa är fortfarande kanonförkyld, har varit sjuk i 2 veckor nu, nu måste det väl snart släppa hoppas jag. Men än ser jag då ingen förbättring. Vi var in till akuten i lördags kväll med henne, eftersom vi tyckte att hon hade försämrats i sin förkylning. Hon var mycket mer slö och orkade knappt äta utan bara sov hela tiden. det var smällfullt med folk på akuten, tur att vi fick komma in ganska snabbt. Hon hade 38 graders feber och otroligt täppt i näsan. Läkaren tyckte att vi skulle vara kvar på barn över natten, men de skulle ändå inte göra någonting bara komma in lite då och då och titta till oss, så då bestämde vi att vi skulle åka hem, och skulle hon bli ännu sämre så skulle vi ju såklart åka in igen. Hon somnade vid halv 10 och vid halv 4 hade hon fortfarande inte vaknat så då väckte jag henne för att ge henne mat. 6 timmar i sträck har hon aldrig sovit förrut så man märker att hon är tagen av förkylningen lillgumman. I natt så har hon vaknat vid 01 och 04 för att få mat så det är ju bra. men hon är fortfarande otroligt trött och täppt. Usch man vill bara fräsa ur näsan åt henne men det är väl tur att det finns nässugar. men ändå så vill man ju inte suga allt för mycket heller eftersom det kan reta så det blir ännu mer.


och i förrgår så kände även jag att jag börjar bli förkyld, typiskt jag som trodde jag skulle klara mig! Men icke, har kanonont i halsen och täppt i näsan....


Vi var även på dop i lördags innan vi åkte in till akuten. Min kompis Emmas son August skulle döpas. Det var ett jättefint dop! de fick ju riktigt tur med vädret=)



Tror jag ska börja tvätta lite fönster här hemma....


/LINDA


Sjuklingar

Nu har jag 2 sjuklingar hemma. Både storasyster och lillasyster ifamiljen är sjuka =(
Elsa har vaknat 5 ggr i natt och låtit hemsk i både näsa och halsen. Så jag har gett henne näsdroppar 3 ggr, både vanliga natriumklorid och nezeril. men de har ingen verkan alls tycker jag. Just nu ligger hon och sover i vagnen lillstumpan. Undar hur länge den här hemska förkylningen ska sitta i?? Tror hon är inne på 10:e dagen nu....

och melissa har ont i halsen och börjar bli snuvig hon också, så hon ligger nerbäddad i soffan med en kopp te med honung=)

Vi ska på dop i helgen så peppar peppar, JAG VILL INTE BLI SJUK!!


I går var mina kompisar Emma och Mia här med sina barn, så det var full rulle hela förmiddagen =) dom är ju så söta =)


har precis bakat seg hallonkaka så nu ska jag smaka hur den blev =)


/LINDA

Tidningsbild

Vi var med i  tidningen förra veckan. Här är bilden....






Har känt mig hängig och febrig hela helgen. Hade feber i går och jag har börjat få så jäkla ont i snittet, har haft det de senaste 2 dagarna. Så jag har ringt till VC så jag hoppas jag får en tid. Med min tur har jag nog säkert fått en infektion i såret. För det är alldeles varmt över snittet och gör så ont.


Vi såg filmen Avatar i går, den var riktigt bra.


Elsa är fortfarande kanonförkyld, hon är så täppt i näsan så jag får ge henne näsdroppar hela tiden. Hon har varit förkyld över 1 vecka nu. Får verkligen hoppas att det ger med sig snart.
Lillstumpan somnade vid 21 i går och sov ända till 02.25, rekord =)  får hoppas det fortsätter så =) men när vi skulle gå upp i morse och jag skulle byta på henne så var det nästan inge kiss alls i blöjan, den brukar vara kanontung annars. men hon har inge feber, 37,3. Få ha lite koll på det...Usch fy fan alltså vad jobbigt det är när dom små är sjuka....


/LINDA

MELISSA 10 ÅR

I dag blir Melissa 10 år, herregud vad de här åren har gått fort....det står inte på förrän hon är tonåring =)
Kl 05.45 gick jag upp för att förbereda lite, blåste ballonger och satte upp dem sen gjorde jag frukost på säng, VÅFFLOR=) Sen gick vi upp och sjöng för henne. Hon blev väldigt nöjd med sina presenter, hon fick blandannat en cykel och 2 brythalsband som man delar med sin bästis.


Sen gick vi ner och Melissa bakade 2 tårtor, kanonfina blev de.

Nu ska jag fortsätta duka lite, första sittningen är kl 13, måste ju dela upp när man är så stor familj=)



Och nu har jag en baby björn sele till Elsa, gud vilken underbar uppfinning!! Hon villju så gärna bli buren, och det är så skönt att man kan ha händerna fria.



/LINDA


Bak dag

Nu ska jag snart sätta igång och baka. Melissa fyller 10 år på lördag så då kommer tjocka släkten, och det är ju alltid gott med hembakat =) jag och melissa bakade drömmar i går och idag tänkte jag baka kärleksmums. Muffins med glasyr och tårtorna gör jag på lördag morgon.


Elsa är fortfarande jättetäppt i näsan, så jag får ge henne näsdroppar hela tiden. Usch det är verkligen otäckt när de är så små och blir sjuka. men huvudsaken hon äter, och det gör hon. Och hon sov bra i natt, vaknade vid 01 (det gör hon varenda natt) och sen vaknade hon vid 04.
 ha ha vi var upp till BVC i tisdags och hon hade gått upp nästan 800 g på 2 veckor =) herregud jag måste då ha grädde i brösten!! Men man får ju se  det positivt, det är väl tur att hon går upp och inte ner!

Just nu ligger hon ute i vagnen och sover. Hon sover ju så väldigt bra ute.


Tänk att hon blir 1 månad i morgon. jisses vad fort det går.....



/LINDA

Studiobilder

Min väldigt goda vän Emma fotograferade hela familjen i studio 30/4, här kommer ett litet smakprov från det. Och även från 18/4 när jag och Elsa blev fotade.




    



/LINDA



Bjuder på lite bilder =)

Här kommer lite bilder på lilltjejen.....





I morgon ska vi till BVC för att väga och mäta. man ser att hon har gått upp i vikt för hon har sådana mysiga äppelkinder =) Vi har ännu inte mätt henne sen hon föddes för BVC tanten tyckte inte det behövdes förrän i morgon. Hon var ju 46 cm när hon föddes så jag tror att hon kanske är 49 nu.

 herregud på fredag blir ELSA 1 månad! Vad fort det går!!


I dag blir det förhoppningsvis en promenad med Emma och hennes 2 söner.



/LINDA

RSS 2.0