Syster yster 23 år idag =)

Idag fyller Angelika 23 år, STORT grattis!!!! Lyckades hitta 1 kort på datorn på henne =) Hon blir väl skitförbannad men jag tyckte kortat var fint! =) hon var gravid med wilma när kortet togs.



Idag har min goda vän Linda varit här. Hon bor i Nöbbelle (tror det stavas så =) ) med sin sambo men är hemma över påsken. Jättekul att ses igen!!!!

 

Mår inte riktigt bra idag heller, har frusit hela dagen och mår illa...usch inte bra. och har skrivit ett mail till min BM angående klådan. Den blir bara värre och tabletterna hjälper inte! Var vaken 2 timmar i natt och bara kliade mig, det är helt omöjligt att inte klia!!! Blir snart tokig.


Nu är det 15 dagar till BF, åh längtar så jättemycket efter dig lilla hjärtat! <3


/LINDA


Nedräkning

Nu är det 16 dagar kvar till BF =) snälla kom ut! Vill ju se vem det är som gömmer sig härinne =)


Har varit och hälsat på Anna i deras nyköpta hus i Ornäs. Mycket att renovera så de har händerna fulla ett tag framöver. Men det kommer att bli jättefint när det blir klart =)

 

Sov väldigt oroligt i natt, mycket mardrömmar och många kisspauser. Jag har ju börjat snarka nåt så otroligt mycket de sista 2 veckorna eftersom jag är så täppt i näsan, så min stackars sambo kan knappt sova bredvid mig=) Han säger att jag låter som en riktig karl ha ha =) Får hoppas det blir bättre när lillen har kommit. Och de klådstillande tabletterna hjälper sämre och sämre nu också tycker jag. Det kliar fast jag tar dom....Vaknar på nätterna av att jag kliar mig =/



Nu ska jag snart åka och hämta lilltjejen  och en klasskompis från skolan...



Jag har funderingar på att köpa ett andningslarm med 2 plattor som man lägger under madrassen i spjälsängen och som larmar om barnet andas med färre än 8 andetag per minut eller inte alls. Tror man skulle känna sig väldigt säker då. Nån som har erfarenhet av sådana???



/LINDA


Måndag

Pust och stön!! Har ont överallt i hela kroppen känns det som....har så ont i ryggen så det gör ont vad jag än gör. Så nu önskar jag att lillen bara kunde komma ut. Är faktiskt lite less på att vara gravid nu. och det är ju bara 17 dagar kvar till BF så det skulle ju inte vara nån fara om den kom nu =) Allt känns så mycket mer den här graviditeten än med melissa.  Med melissa hade jag inga som helst förvärkar eller just ont nånstans, förutom lite i ryggen de sista veckorna bara. Är så svullen om mina händer och fötter nu också, ser lite ut som prinskorvar =)



Var till kupolen en snabbis idag och köpte en födelsedags present till min syster Angie som fyller år på Onsdag. och en presen till melissa också, en jättefin klänning blev det till henne. Och så gick jag in på skohuset och hittade ett par helt underbara gladiator sandaler med lite nitar och sånt som jag bara fick lov att köpa=) grymt snygga var dom!



Idag ska älsklingen upp till leksand på hockey.



Måste nog slänga mig i sängen nu och vila en stund, trött som man är jämt.


/LINDA

Slut på veckan

Igår var Tina och Bengan här. Vi åkte och beställe mat från Grekiska restaurangen Tzatsiki och Coco thai. Riktigt gott var det. Sen hade  Tina bakat en kanongod cheescake som vi glupsade upp =)  Åt så mycket så det var konstigt att inte bebisen trycktes ut genom magen =)



Det känns verkligen att BF närmar sig nu. Har sammandragningar hela tiden och de tar i mycket mer än vanligt nu. Och lika i ryggen drar det nåt enormt mycket. Idag har det varit ovanligt mycket och gjort riktigt ont men det är nog mina förbannade förvärkar som vanligt.....hade så ont på förmiddagen så jag knappt kom ner för trappen, det stack och strålade nåt så fruktansvärt i underlivet.



Ikväll blir det film och ben and jerry glass =) *mums*




/LINDA

Lördag

I går gick jag in i v 38, har alltså gått 37+1 i dag =) herregud det är BARA 19 dagar kvar till BF nu =)  När vi väl ska åka in till förlossningen så blir man väl livrädd och inte alls känner sig redo!



Glömde att ta en tablett mot klådan innan jag la mig så jag vaknade vid 01 av att det kliade nåt grymt! Så det vara bara tt pallra sig upp och ta en tablett och smörja in sig med lite salva. vaknade sen vid 07 riktigt utvilad....Nu vaknar  jag mellan 06-07 varje morgon. Jag som kunde sova till minst 9 utan problem förrut.


Var till ica maxi när dom öppnade i morse och köpte färska mackor,som vi gör varje lördag och söndag =) riktigt mysigt med de där familjefrukostarna.





Nu blir det nog snart en powernapp, är ju så gryyyymt trött!


/LINDA

Barnmorsebesök

Idag var jag till BM och lyssnade på  lilla älsklingens hjärtljud, som låg strax under 150/min. Magen hade vuxit 1 cm på 2 veckor. Och blodtrycket var jättebra, 120/70 =)  Vi bokade in 2 nya tider också. Den 9 april (pappas 50 årsdag) och den 23 april, som jag verkligen hoppas att jag slipper komma till!!! =)  Får hoppas man slipper gå över, vill ju så gärna se lilla miraklet nu! Längtar så mycket efter dig <3



Idag är det final i Lets dance och jag håller tummarna för Claudia!



I morgon blir det tjejkväll med Tina och Bengan =) Det ska bli riktigt skoj.



/LINDA

Klåda från helvetet!!

Har fått en sån helvetisk klåda. Den började lite grann för 3 dagar sen men i går kväll, i natt och idag har den varit hemsk! Så jag ringde till min BM och hon pratade med en läkare som skrev ut klådstillande tabletter (Tavegyl) och salva. Så jag har precis tagit en tablett, får verkligen hoppas att de hjälper. Det är verkligen hemskt att ha en sån här klåda.



var in och kikade på skatteverket idag för att se hur mycket man skulle få tillbaka på skatten. Och som tur var skulle jag i allafall få tillbaka och inte behöva betala tillbaka. Vet att ett år fick jag lov att göra det också. Daniel fick också tillbaka, de pengarna ska vi lägga undan till en resa som vi eventuellt ska göra i början av nästa år =)



Idag har jag haft besök av Emma och hennes 2 söner Theo coh August. Theo är ju bara för söt =) han är så duktig på att prata och inte är han blyg heller =)  ett riktigt charmtroll =) och lilla August har börjat flina så mycket när man pratar med honom, hela 2 månader blir han snart.  Kul att jag och Emma får barn så tätt =)


I morgon ska jag till Bm och lyssna på älsklingens hjärtljud....ljuv musik =)


/LINDA


Sötsugen

Gud är så godissugen på dagarna, så i går åkte jag till ÖB och köpte olika godissorter för 100 kr,blev ganska mkt faktiskt =) Så när jag väl blir sugen så är det bra att jag har nåt hemma.


Hade väldigt mycket sammandragningar i går kväll och även i natt så det har varit svårt att sova. Men det är relativt lugnt nu, bara så sjukt trött. Lillen är vaken i magen =)

Drömde mycket även i natt, drömde att en bekant till mig fick barn som skulle heta  Ulrixa =) passar bättre på en häst än på en bebis =)


När jag väckte Melissa i morse så berättade hon att hon hade drömt att jag fick en liten flicka....



Idag kommer lillsyrran Annelie hem från Thailand, så hon är väl riktigt brun och fin förstår jag



På fredag ska jag till barnmorskan nästa gång och få lyssna på lilla miraklets hjärtljud =) herregud går in i v 38 om 2 dagar nu =)


/LINDA

Tankar och funderingar

De senaste 3 nätterna har jag drömt otroligt mycket. Drömmer en massa olika drömmar varje natt.
Och så har jag börjat tänka väldigt mycket på förlossningen, både med stor förväntan och samtidigt är jag rädd. Tänk om nåt skulle gå fel eller att det skulle vara fel på barnet?? Vet att alla mammor tänker så innan förlossningen och jag är ju inte annorlunda =) Får verkligen hoppas allt kommer att gå bra. Man är väl lite skadad eftersom man har sett så mycket i jobbet tyvärr....


När jag skulle åka in på förlossningen för att få Melissa så tänkte jag faktiskt inte så mycket alls, man var så ung och inte visste så mycket. Nu är man äldre och mer vis =) Fast jag önskar faktiskt att jag skulle vara lite mer som jag var då, nu. Förlossningen med melissa gick så otroligt bra, över förväntan, visst det tog 26 timmar men det tar ju ofta lång tid för förstföderskor. Får hoppas att jag får det där lugnet som jag hade då för 10 år sedan när jag ska in på förlossningen. det känns så konstigt att jag har varit med om en förlossning tidigare, för allt med den här graviditeten känns som första gången =)



Nu blir det soffläge en stund sen krypa ner i sängen i nytvättade sängkläder...underbart!!!! =)



/LINDA

Tisdag

Är hur trött och slut som helst fast jag inte har gjort nåt ansträngande över huvudtaget. Så jag ska nog ta en liten eftermiddagstupplur. Melissa är hos moster Angie och kusin Wilma.


Så här lite sammandragningar som jag har haft idag har jag nog inte haft sen i alldeles i början av graviditeten. Hur lugnt som helst....Konstigt. Mår fortfarande lite illa på dagarna.



Idag är det 23 dagar kvar till BF och SOM jag längtar!!!!! är verkligen inte långt kvar nu =) 




/LINDA

Illamående =(

Usch mår fortfarande väldigt illa...Och jävlar vad det sticker och gör ont nere i underlivet, känns precis som att nån kör in en kniv och vrider om, kan inte förklara på ett annat sätt faktiskt. Mycket gnäll nu =)


Mamma,pappa och Emil har varit här, vi köpte matchen mellan Almtuna-Leksand och tittade hemma genom datorn på tv:n. Riktig skitmatch! Leksand förlorade...



Älsklingen är ute och skottar all skit snö som har kommit ner....



Och Melissa ligger uppe i badet =)



Det blir tidig säng idag känner jag...Är sjukt trött.



Älskar min underbara familj!! <3

 

 

/LINDA


Förbannade snö!!!!

Det snöar för fullt ute...jag som på fullaste allvar trodde att våren var på väg.....Usch vad deprimerande.



Började må så fruktansvärt illa för ca 1 timme sen och mår fortfarande inte bra, illamående, huvudvärk, supertrött och svimfärdig..... Bara jag inte börjar bli sjuk =/  Åt lite godis för jag tänkte om det var lågt blodsocker men det verkar inte vara det....




Ursäkta för extremt tråkigt inlägg, kanske kommer nåt mer intressant mot kvällen =)



/LINDA




Lördag

Det blev willy som fick lov att lämna lets dance i går, och det var väl inte mer än rätt?? De andra två är ju mycket bättre på att dansa. Men han är bra söt lilla willy =) 


Hade otroligt mycket sammandragningar hela dagen i går men det blev värre på kvällen så jag fick lov att ta en bricanyl tablett i natt, blev alldeles skakis av den som man kan bli, så nu får det vara slut på intag av bricanyl tabletter. men somnade i allafall efter ett tag och vaknade runt 05.30 med duva i båda händerna som vanligt....är helt omöjligt att sova längre nu för tiden....har fortfarande en molande "mensvärk" i ryggen....Och jag måste ha svullnat i fötterna nu också för skorna känns mycket trängre an vanligt.



Drömde hur mycket som helst i natt, om väldigt konstiga saker, och pratat i sömnen har jag visst också gjort=)




Nu ska jag nog ta en powernapp i soffan...är sååå trött.



/LINDA


Fredag =)

Bara älskar fredagar! Hela helgen framför en....Ikväll blir det att sitta i soffan med en bunke chips och heja på Claudia i lets dance=)



I går kom min svärmor Eva-lill hem från Thailand så hon var förbi här i går kväll. Fick en parfym som luktar gudomligt gott, versaces "bright crystal"




har så frukstansvärt ont i tuttarna idag, bara jag kommer åt dom så gör det såååå ont! Är väl mjölkproduktionen som ska börja komma igång snart antar jag =)





I dag går jag in i v 37! Och har 27 dagar kvar till BF...magiskt =) snart så....Tycker bebisens rör sig väldigt mycket på dagarna nu och mindre på kvällarna och nätterna, kan ju hoppas att det håller i sig även efter förlossningen, men det är väl knappast troligt =)



Är barnledig tills på söndag så det blir bara jag och älsklingen hemma =)


/LINDA

Onsdag

I morse så städade jag ur kylskåpet. Herregud vad mycket syltburkar man samlar på sig och senapsflaskor=) Så nu är det riktigt rent och fint, och det har nog aldrig sett så tomt ut som det gör nu! Ska nog ta tag i frysen i morgon......



Har hälsat på min goda vän Tina idag en snabbis. Bara kul att ses och prata av sig lite.



Pratade nyss med en nära bekant som är en av de underbaraste människorna som jag har nöjet att känna. Hon är så underbar på alla sätt och bryr sig så mycket om alla som är i hennes närhet.  Hon ville bara ringa och höra hur det var med mig och magen =) 
Sen berättade hon att hon har varit sjukskriven i 2 veckor för att hon eventuellt kan ha cancer!! Usch började nästan gråta när jag pratde med henne men fick lov att skärpa mig, känns ju dumt om jag börjar gråta när det är henne det är så synd om. Håller verkligen alla fingrar och tår att det inte är nåt!!! Hon är så underbar denna kvinna så det skulle vara så orättvist om hon blev drabbad!  Usch man kan inte ens tänka tanken på hur man själv skulle känna sig.....



I morgon kommer min underbara svärmor hem från thailand =) hon har varit där i 4 veckor, så hon är väl riktigt pepparkaks brun nu skulle jag tro. Hon skulle komma hit i morgon och hälsa på och titta på magen =)



Ikväll blir det greys anatomy för mig i vardagsrummet och fuskbyggarna för älsklingen i sovrummet. Skönt att vi har fler tv apparater =)


/LINDA

Tisdag

Idag har jag pysslat lite här hemma. Bytt gardiner i köket och städat nere i tvättstugan så nu är det riktigt fint där nere =)


Det har varit relativt lugnt med sammandragningarna idag men känner en molande "mensvärk" i ryggen hela tiden. Och den här förbannade brännande svidande känslan under högra bröstet hela hela tiden, gör så himla ont!!

Imorgon ska jag förhoppningsvis hälsa på min kompis Tina och hennes son Emil. Var ett tag sen vi sågs nu,tyvärr blir det alltför sällan.Och på fredag ska jag hälsa på Emma och hennes söner Theo och august.



Nu ska jag försöka hitta ett bra recept på kladdkaka som jag och melissa ska baka =) *mums*




**längtar så mycket efter dig nu lilla miraklet**



/LINDA

???????????????????????????????????

Jadu vad ska man säga????


Jag trodde på fullaste, absolutaste allvar att i natt så var det dags att få barn..Sammandragningarna började lite före 22, med mellan 2,5 min-5 min emellan. Har ju haft regelbundna förvärkar vid några tillfällen men har inte haft just några problem att somna då, men i natt var det totalt omöjligt!! Det gjorde så himla ont. Det drog nåt fruktansvärt i ryggen, som mensvärk fast 100 ggr värre ungefär, precis så kändes det när jag hade värkar med Melissa för 10 år sedan. Sammandragningarna var även mycket längre nu än förrut.  Eftersom det absolut inte gick att somna så gick jag ner och tittade på tv i soffan och gick runt runt, blev liksom inge bättre fast jag hade vilat länge. Tanken slog mig, shit kommer vi få barn i natt???
När klockan var 03.30 var jag så himla trött så jag gick upp i sängen och måste ha slumrat till 1 timme för sen när jag vaknade så kändes det inte alls lika mycket. Helt sjukt, gå från att göra så jävla ont till att bara försvinna?? Börjar bli trött på det här nu....


Ringde i allafall in till dagavdelningen i falun i morse och berättade hur jag hade haft det och de ville att jag skulle komma in för kontroll. Fick ha ctg och älsklingens hjärtljud låg på allt mellan 125-165/min. Sen kom det in en doktor....en kille på ca 30, herregud tänkte jag, inte det också =) men det var bara att hoppa upp i gynstolen och bresa...=) Livmodern hade inte påverkats av mina sammandragningar men han kunde se att, vet inte om det är livmoderhalsen eller tappen som i allafall var mogen. vet inte riktigt vad det innebär men men.....Har i allafall fått Bricanyl tabletter nu som jag ska ta om det blir så igen. Som ska stanna av det. Eftersom de helst vill att man ska i allafall gå 36 fulla veckor, jag är ju på 35+3 i dag.  Men vad jag fattade så om det är "riktiga" värkar så hjälper det inte med bricanyl, så jag kan inte stanna upp nåt i fall det verkligen är på g. Får se när den här lille bestämmer sig för att titta ut, vem vet man kanske går över?? =)



/LINDA

 


Fredag =)

I går var jag till barnmorskan igen, bebisens hjärtljud låg på 150/min.  Blodtrycket var bra och urinprovet likaså,skönt! och magen hade vuxit 2 cm sen sist=) och det märker man verkligen nu,tycker den växer för varje dag=) Livmodern är precis under bröstena så det trycker på riktigt mycket nu. Har gått upp strax över 8 kg nu men känner på mig att det blir några kg till, och det gör då ingenting! Inte när man får en sån underbar gåva =)  V 36 nu, gud räknar dagarna nu....34 kvar.


Packade klart bb-väskan igår också,skönt att ha den klar.



Köpte ett par sååå söta byxor i går när jag var en sväng till kupolen, det blev ett par i stl 56 och ett par i 62 =)
tyckte de var så fina när de var så färgglada,passar till många oika bodies.Bilden gör de inte riktigt rättvisa, de är så mycket finare i verkligheten.



Har börjat tänka mycket på förlossningen nu. Det är ju ändå 10!! år sedan sist och tyvärr kommer jag inte ihåg mycket alls, var helt väck av lustgasen så den ska jag nog ta det lugnare med den här gången. Det ska bli så spännande att se hur den blir. Med Melissa så började det med värkar på söndag morgon runt 07 och hon är född 23.44 på måndag kväll. vattnet gick aldrig själv utan de tog hål på hinnorna då. Det är ju så spännande för det kan ju bli helt annorlunda den här gången.




magbild från idag (v 36)




/LINDA

Jävla klantarsle!!

Jo tror ni inte på fan att jag snubblade ner för halva trappen?? jodå, så det blev ytterliggare ett besök till förlossningen för att se så guldklimpen var ok. Och det var h*n somtur var!!!!! det lilla hjärtat pickade på så bra så, låg mellan 135-155/ min. Och man kunde även se att jag hade regelbundna sammandragningar, ungefär var 4:e minut, men eftersom jag har haft så vid några tillfällen så brydde de sig inte om det. Huvudsaken att lilla älsklingen i magen mår bra. har konstigt nog inte fått ett enda blåmärke, bara lite öm.




Idag har jag varit och hälsat på Emma, Mia var också där med sina barn =) Alma hade vuxit sen jag såg henne sist, en riktig goding =)




Nu är det 36 dagar kvar till beräknad förlossning =) önskar att dagarna gick med rekordfart nu. Det står överallt att man ska njuta de sista veckorna, men nej nu är det inte lika skoj att vara gravid längre. Med krämpor överallt och bebisens huvud som gör att det strålar,stramar och gör så fruktansvärt ont ibland. Om jag ställer mig upp för fort så är det nästan så man slänger sig ner på en gång för det gör så ont!! och alla dessa sammandragningarna som gör ont.....Undrar vilket datum den kommer ut =) om det blir den 15 när den är beräknad eller inte....



/LINDA

i have a feeling.....

Konstig känsla i kroppen.....




I går köpte Daniel ett påslakanset till vagnen=) det blev ett grått och vitt Laban, jättefint var det. Det är redan tvättat och struket =) Gudars vad jag längtar nu!!! 37 dagar kvar till beräknad förlossning =)




Andra dagen idag på egna firman för älsklingen och Lissel, de är på Borlänge sjukhus och skottar av taket. kanske inte ett jobb för snickare men det är ju ändå ett jobb så man ska absolut inte klaga=)
Lissel & Andersson Bygg AB heter de i fall nån ska göra om hemma=)




Kunde inte hålla mig längre....jag bäddade spjälsängen igår =) och det blev sååå fint,bara bebisen som fattas nu då =)



/LINDA




LÖSENORD

om någon dag kommer jag att skaffa gäst lösenord till den här bloggen. de flesta får absolut läsa den och jag tycker det är kul att många gör det,  men det finns de som absolut inte har nåt med bloggen att göra och som bara lägger sig i saker som inte angår dem.
Så vill ni ha lösenordet så skicka ett mail på familjeliv till mig så får ni det gärna =) eller ring




/LINDA

Klago blogg idag.....

Jag älskar detta lilla liv som växer inuti mig MEN jag hatar alla dessa krämpor som man får som gravid. Så här var det inte när jag väntade Melissa för 10 år sedan. Ett konstant tryck nedåt hela tiden vad jag än gör, illamående och yrsel, fruktansvärt ont under det ena bröstet, som jag nu har haft i några veckor men som bara blir värre. Och så har jag börjat fått stickningar och domningar i händerna och fötterna. Var inne och läste lite om det, det kallas visst karpaltunnelsyndrom. Jippi!! Såg idag att jag var svullen om fingrarna, och det har jag inte märkt förrut. Men man får helt enkelt härda ut!!



Igår var jag med Emma och hennes lilla son August till sågmyra. Det enda som jag köpte, konstigt nog var en klänning till mig själv som jag tänkte ha i sommar...måste ju vara optimist=) Det fanns jättemånga fina Villervalla kläder men tycker det är antingen flick eller pojk, så jag väntar tills lillen har kommit ut med att köpa=) Lille August gjorde inte mycket väsen av sig,åh längtar så mycket efter dig lilla miraklet i magen.

Men idag så var det faktiskt första riktiga dagen som jag började tänka på förlossningen och hur jävla ont det kommer att göra! Visst man får ju nåt helt underbart för det, men det är bra många jobbiga timmar innan.....



Har gått in i v 35 nu =) och idag är det 40 dagar kvar till beräknad förlossning....oj oj inte långt kvar med andra ord =)



och förresten helt sjukt hur Stefan sauk kunde åka ut lets dance, willy kan ju inte dansa för fem öre men det verkar inte behövas tråkigt nog.....Håller på Claudia nu!



Ska nog ta ett långt avkopplande bad nu.....



/LINDA


Torsdag

Idag ska Melissa åka hem till pappa eller ja farmor är det väl, över helgen. Usch får jämt så ont i magen när hon ska dit, önskar att jag hade henne här jämt!  men de 3 nätterna brukar gå fort som tur är =) Hon ligger fortfarande och sover och kommer nog inte vakna förrän om en timme. Klart hon ska få sova ut nu när hon har sportlov =) Igår var hennes kompis Emilia här hela dagen och lekte.

 

Köpte en gravid tidning i går som jag ska läsa igenom nu =) är nog bara den 2:a som jag köper eftersom jag fick en hel kasse med sådana av min syster Angie =)



 

I morgon går jag in i v 35 =) hej och hå nu närmar det sig med stormsteg!! Är så nyfiken vad det är för en filur som gömmer sig här inne,du är så oerhört efterlängad, lilla miraklet!! Tänk att man kan älska någon så otroligt mkt som man aldrig har träffat =) blir tårögd bara av att skriva det här, vilka hormoner =)  Undra vem den kommer att vara lik, hur mkt den kommer att väga och hur lång den kommer att vara, så spännande att se =)




Ska till BM idag och ta blodtryck,eftersom det var aningen högre förra veckan och så hade jag + på urinprovet.  Förhoppningsvis är det ingenting....



Vaknade i natt av att jag hade lagt mig på höger sida och att lillen sparkade en massa, h*n tycker verkligen inte om när jag ligger på den sidan. Blir så orolig eftersom bebisen ligger ju bara på höger sida hela tiden och det har den gjort de senaste 5-6 veckorna, klämmer jag den när jag lägger  mig på den sidan?? det gör jag väl säkert inte men man blir ju lite nojjig....


/LINDA


Skön låt från melodifestivalen

http://www.youtube.com/watch?v=xxxpqpp2mkQ  

1:a mars

Och det snöar som vanligt!!! Det är verkligen helt sjukt hur mycket snö det har kommit den här vintern,alldeles fööör mkt! Kommer nog ta lång tid innan det här har smält bort....



Daniel har legat däckad hela helgen med feber och ont i halsen men peppar peppar så har jag klarat mig. Melissa har varit lite krasslig hon med men är mycket bättre.



Melissa har sportlov den här veckan, men usch man vill ju knappt vara ute i det här vädret...



vaknade vid 02 i natt och kunde inte somna om, hade sån halsbränna och myrkrypningar i benen så jag trodde jag skulle bli tokig,men måste i allafall ha somnat om för jag vaknade 06.30 och var riktigt utvilad=) vaknar så tidigt på mornarna nu,men det är väl kroppens sätt att ställa in sig innan bebisen kommer. 



Nu ska jag göra mig lite frukost, lilltjejen ligger fortfarande och sover.....



/LINDA

RSS 2.0