Utbyggnaden

Här kommer några bilder på utbyggnaden som vi har börjat med. När det är klart blir det 80-90 kvadrat nånting och ett loft på 33 kvadrat.






De har hunnit så mycket bara på några dagar. de är duktiga grabbarna =) I morgon kommer pannorna så då blir taket klart. Så på lördag blir det nog att sätta in fönstren =)



/LINDA

Städdag

idag har jag passat på att städa Elsas rum. Välbehövligt kan jag säga! Tänkte hänga ut lite tvätt på tork och sen ta mig an badrummet uppe. Herregud vilken energi jag har =) känns så skönt för sen smäller det väl till och man blir kanontrött!!  Lika bra att passa på nu då.

Lillan sover middag och Stora damen är ute och hoppar på sin nya studsmatta =)  Gör en massa volter, handvolter och flickisar.


En kopp kaffe sen i gång......

och förresten har jag nog hittat en carena liggdel till syskonvagnen, en helt ny för bara 350 med frakt =) kanoners....



/LINDA

Tisdag

Idag fick jag hem klänningen från Nelly som jag hade beställt till de 2 bröllopen som jag ska på om några veckor. Blir nog att jag har samma. För det ena bröllopet ska man inte vara med på själva vigseln utan festen efteråt. Men på det andra blir det vigsel ikyrkan. Ska bli så mysigt att gå på bröllop =)  Blev i allafall KANON nöjd med klänningen!!

Idag har mina systrar Bea och Annelie varit här på besök. Annelie åker tillbaka till Växjö i morgon, där hon pluggar till Sjuksköterska. Tråkigt att hon bor långt bort, men skönt att hon är hemma rätt ofta ändå =)  Och hon har hyrt lägenhet i göteborg över sommaren så då kommer vi och invaderar henne i 4 dagar =) ska bli grymt skoj! Men kom på en sak häromdagen som jag inte alls hade tänkt på. Jag får ju för fasen inte åka karuseller! Herregud man är ju gravid =) ha ha ja men det kommer bli skoj ändå, kanske kan åka några barnkaruseller med Elsa i allafall.


Man är så van med solen nu så det var ju riktigt trist att titta ut genom fönstret idag.....aja skulle blir sol snart igen.


Måste ut och köpa lite presenter till Melissa också. Hon fyller ju 11 år nästa vecka på söndag. Har köpt 3 men några till lär det bli.

Hon skulle egentligen till pappa på torsdag, men eftersom hans mamma ska till Frankrike så gick det inte att han hade henne, han skulle jobba. Fattar fan inte hur han prioriterar. Bara det att han lägger in en massa jobb när hon ska vara där visar ju på det.....aja hans förlust. Får jag mysa extra länge med henne stället =)


/LINDA

Carena liggdel (hårdlift)

Är ute efter en liggdel till syskonvagnen. Köpte ju en carena double swing för ett tag sen. Tycker det känns lite onödigt att köpa en helt ny liggdel eftersom inte den blir använd särskilt länge. Min underbart snälla svärmor har erbjudit sig att köpa en ny men nej försöker hitta en bättre begagnad först =)

Så om någon är intresserad av att sälja sin Carena liggdel (hårdlift) svart eller brun får gärna höra av sig. den ska vara i fint skick och ej vara trasig eller fläckig =)





/LINDA

Påskafton

Underbara väder!!!!!! Älskar verkligen när det är så här varmt och skönt så man kan vara ute hela dagarna.

Har ätit påskmat hos mormor idag, som vi gör varje år på påskafton. Kanongott som vanligt!

Idag sjöng Melissa för magen, och h*n har aldrig sparkat så hårt som då=) gissa om hon blev stolt =)
Vaknade i natt av att h*n hade highlife i magen =) mysigt värre....

Och så har älsklingen och Lissel börjat med stommen till utbyggnaden, 3 väggar är uppe och i morgon fortsätter de. Idag hade de en välbehövd ledig dag =) lägger ut lite bilder framöver....

Denna hemska nästäppa som kommer på eftermiddagarna/kvällarna är hemsk! Tack gode gud för nässpray!


Snart v 23 nu =) hej och hå vad det går....


Nu ska jag försöka få lite sömn, blev inte så mycket sånt i natt eftersom älsklingen bredvid lät som en skördetröska!!  =)


/LINDA

Skärtorsdag

Idag har jag haft besök av mina goda vänner Fia med dottern Wilma och Maria. Vi åt köttbullemackor ute i trädgården =) riktigt mysigt.

Har även varit upp till mamma och pappa för att fira lillbrorsan som fyller 19 år i morgon. Herregud redan 19 år, man tycker att småsyskonen är så små men nu är minstingen redan 19 år....

Nu ikväll har jag och Daniel slipat och oljat in utemöblerna. Tyckte att det var dags att ta fram dom nu =)  Så har vi flyttat på vinbärsbuskar och krusbärsbusken eftersom de fick lov att gräva upp dem när de skulle göra plattan.


I morgon sätter Daniel och Lissel igång med stommen till huset =) kommer en massa hit och hjälper till också. Kul att man har så många som vill ställa upp. Så imorgon ska vi bjuda de på grillat.


/LINDA

Måndag

I lördags var det tävling för Melissa med gymnastiken. Det var en grentävling, och de tävlade i 3 grenar, matta, hopp och fristående. Och de VANN 2 av 3 grenar!!  så de fick 2 guldmedaljer och var så stolt (mamma likaså) =) De vann matta och fristående. Det var lite extra kul att de vann just fristående för de hade de aldrig tävlat i förrut, så det var riktigt skoj.

Helgen annars har varit kanon, underbart väder, vad mer kan man begära?? Vi tänkte grilla i lördags men grillen var såååå skitig så det får vänta tills på fredag. Blev bjudna på grillat av svärfar i allafall i går. Just nu är betongbilen här, så idag blir plattan helt klar!! =) så på torsdag eller fredag ska älsklingen och hans kollega börja med stommen.

Måste iväg och köpa gräsfrön i dag också, tyvärr sånt som tillkommer när de gräver, men det kommer bli kanon när det är klart! =)


Och i lördags fyllde även min systerdotter Wilma 3 år, grattis grattis!

Nu blir det blöjbyte, kände en odör när hon susade förbi.....


/LINDA




Göteborg

Söndag den 19 juni bär det av till Göteborg!!!! Blir där till torsdagen  den 23 =) Det är jag, Melissa,Elsa och min syster bea som åker. Får se om andra syrran Angie följer med och hennes dotter Wilma, de har tills i morgon att bestämma sig, för då ska vi boka tågbiljetter. Vi kommer att bo hos våran syster Annelie som ska jobba där över sommaren och som har hyrt en lägenhet. Om hon tycker att det blir alltför jävligt så får vi väl ta in på hotell nån natt =)

Kul att ha nåt attt se fram emot. Det är lika bra att vara där några dagar så man hinner med allt man vill göra.




/LINDA

BVC besök

Vi har nyss varit till BVC för vägning, mätning och vaccination. Nu väger lilltjejen ganska exakt 9400 g och är 72 cm lång =)  hon hade vuxit 3 cm på 2 månader och det var ju riktigt bra. Och gått upp 700 g =) Skönt att hon växer =)  Vaccinationen gick jättebra, visst lite ledsen blir hon såklart men det går ganska fort över.  Får hoppas hon klarar sig från feber nu bara.....
I går var vi ute i trädgården sammanlagt 3 timmar. Så skönt att kunna vara ute, och Elsa ville verkligen inte gå in! Blev skitförbannad när hon fick lov att gå in och lägga sig =) ungen har humör=)  Hon sov som en stock från 19-06.40.


På lördag ska Melissa ha gymnastiktävling i Avesta. Samling där 08!!! Herregud upp tidigt på lördag morgon.....Fick vägbeskrivning men herregud vad krånglig den var...måste nog åka tidigt ifall vi irrar bort oss =)


Nu är de här och gräver ur för plattan =), de kom bara hit igår med en massa saker, eftersom leveransen var försenad, men nu så händer det grejer =)  Elsa står i fönstret och kikar på grävaren =)


Jag hade ju tänkt åka till stockholm med tjejerna i sommar men nu lutar det åt att vi åker till göteborg i stället =) lillsyrran Annelie ska jobba där över sommaren och kommer att hyra lägenhet så då kommer vi att bo hos henne i så fall =) blir nog säker en 3-4 dagar i allafall =) om hon orkar stå ut med oss så länge vill säga =)


nej undrar om man ska göra lite nytta och hänga tvätt.....


/LINDA

kalas för släkten

I går hade vi kalas för släkten och Elsa fick så otroligt mycket fint!!! STORT TACK!

bilder på en bråkdel av det hon fick....








här har hon på sig nya jackan och nya gummistövlarna (båda från farmor)


var en sväng till kupolen idag eftersom Elsa fick lite pengar i present också. Så jag hittade en jättefin madicken klänning som jag tror kommer bli kanon till sommaren!


I fredags tog jag den sista fragmin sprutan!! Underbart skönt, kanske man slipper den här blå,gul,lila magen =)
har räknat ut att jag har tagit 124 st =)  men nu finns det inte längre någon risk för barnet i fall jag skulle bilda miniproppar i livmodern, blodkärlen är så pass stora nu. Så nu ska jag bara njuta!!!!  älskade lilla unge därinne =)
jag har sagt nu ett tag att jag tror att det är en tjej men nu vette fasen=) aja ingen ide att spekulera, får ju inte veta förrän i augusti iallafall =)

älskar detta underbara väder!!! Jag och Elsa har varit ute 1,5 timme i trädgården. Men i morgon skulle det bli regn tror jag...=(


Nu ska jag unna mig lite kaffe (1 kopp om dagen MÅSTE jag ha)

/LINDA

ELSA 1 ÅR <3

Idag blir lillstumpan 1 år =)  Dagen började med att vi sjöng för henne 06.20 (så pappa skulle hinna vara med innan jobbstart) sen fick hon öppna sina paket. Vi hade bland annat köpt ett prinsesstält som blev mycket uppskattat =) därinne vill hon gärna sitta och leka. Dockvagnen tyckte hon också väldigt mycket om. Vi hade skickat in kort i tidningen på henne och det hade även hennes farmor och gammelmormor gjort, så 3 kort var det på henne =)







Hade även barnkalas idag så några av hennes småkompisar kom =)
Hon fick så många fina presenter! tack så jättemycket!!!!


den här fina klänningen fick hon av emma (august)


den här fina klänningen av fia (wilma)


den här gulliga herr nilsson apan  och ett pussel av tina (emil,alfred)


ena pusslet och boken av moster Bea


de här tuffa kläderna från moster annelie


På söndag blir det släktkalas, både min och Daniels sida.
Melissa cyklade själv till ica maxi igår och köpte en present till Elsa för sina egna pengar =) trodde hon bara skulle köpa glass men hem kom hon med ett paket också=) det skulle hon få på söndag. Så gulligt av henne, älskade storasyster!


På lördag fyller pappa år så då ska vi dit och äta mammas fantastiskt goda smörgåstårta!


är helt slut nu, så det blir nog att kollipysa i snarklådan snart =)


/LINDA


Söndag

Elsa är inne på 5:e dygnet med feber nu. Känner inga tänder som skulle vara på väg, men kan väl säkert vara så ändå. Får hoppas hon blir frisk till sitt lilla barnkalas på torsdag=) herregud bara 4 dagar kvar tills hon blir 1 år nu.
Melissa har också varit krasslig i helgen så hon kunde tyvärr inte vara med på gymnastikuppvisningen som var i maserhallen idag. Hon var i allafall på cozmoz i fredags, och hon hade haft jätteroligt =) stora damen...
älskar mina flickor så otroligt mycket!


Idag blev det kebabpizza till kvällsmat =) mycket gott!


Har ju varit så nojjig över att bebisen har rört sig så väldigt dåligt, om man jämför med hur elsa var i de här veckorna. Men nu tycker jag den börjar komma i gång på riktigt, skönt =) undrar vem det är som gömmer sig här inne....


Snart kommer dom och gör plattan till utbyggnaden =)ska bli så roligt när det äntligen kommer i gång...


Nu ska jag och älsklingen krypa ner i sängen och fortsätta titta på tv4 filmen taken.


/LINDA

RSS 2.0