BVC besök

Vi har nyss varit till BVC för vägning, mätning och vaccination. Nu väger lilltjejen ganska exakt 9400 g och är 72 cm lång =)  hon hade vuxit 3 cm på 2 månader och det var ju riktigt bra. Och gått upp 700 g =) Skönt att hon växer =)  Vaccinationen gick jättebra, visst lite ledsen blir hon såklart men det går ganska fort över.  Får hoppas hon klarar sig från feber nu bara.....
I går var vi ute i trädgården sammanlagt 3 timmar. Så skönt att kunna vara ute, och Elsa ville verkligen inte gå in! Blev skitförbannad när hon fick lov att gå in och lägga sig =) ungen har humör=)  Hon sov som en stock från 19-06.40.


På lördag ska Melissa ha gymnastiktävling i Avesta. Samling där 08!!! Herregud upp tidigt på lördag morgon.....Fick vägbeskrivning men herregud vad krånglig den var...måste nog åka tidigt ifall vi irrar bort oss =)


Nu är de här och gräver ur för plattan =), de kom bara hit igår med en massa saker, eftersom leveransen var försenad, men nu så händer det grejer =)  Elsa står i fönstret och kikar på grävaren =)


Jag hade ju tänkt åka till stockholm med tjejerna i sommar men nu lutar det åt att vi åker till göteborg i stället =) lillsyrran Annelie ska jobba där över sommaren och kommer att hyra lägenhet så då kommer vi att bo hos henne i så fall =) blir nog säker en 3-4 dagar i allafall =) om hon orkar stå ut med oss så länge vill säga =)


nej undrar om man ska göra lite nytta och hänga tvätt.....


/LINDA

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0