inte tid

Nu var det längesedan jag skrev nåt här, det finns liksom inte riktigt tid till det längre när man har en liten här hemma=)  Det är sååå mysigt att vara hemma med Elsa. Jag som trodde att man skulle hinna göra så jättemycket när man fick barn, men ICKE! tycker inte att jag hinner någonting! 

I går blev Elsa 3 veckor, tänk vad tiden går fort! Och jag och Melissa fick första leendet av henne iförr går =) och i dag har hon flinat åt mig några ggr också, det är ju så himla gulligt =)  Hon ligger just nu och sover i vagnen, så man får passa på att göra lite sånt som man annars inte hinner.


I morgon ska hela familjen åka till fornby studio och bli fotade av min mycket nära vän Emma. Ska då ta fotot som vi ska skicka in till tidningen. Jag och Elsa har redan varit till studion 1 gång tidigare och fotograferat oss. Ska lägga in lite bilder senare från det.


Nu ska jag stoppa i mig lite choklad =)


/LINDA

Meningen med livet

Att få barn är verkligen meningen med livet =) Det är helt sjukt vad detta lilla liv gör med en.

I morgon blir Elsa 2 veckor, herregud vad fort det går! Det är en bestämd liten fröken som vi har fått som inte gärna vill sova i sin egen säng utan bredvid mamma eller pappa=)  Och hon skriker inte på nätterna utan hon liksom grymtar =) 2-3 ggr per natt vaknar hon och vill äta.  Hon är lugn på dagarna, det är bara när hon vill ha mat som det gärna ska gå fort =)  Just nu ligger hon i sin babysitter och sover.

Skulle kunna ligga och titta på henne hur länge som helst, nu har jag 2 underbart fina flickor och en sambo som är världens finaste pappa. Han är så himla gullig och duktig med Elsa.


I lördags så tog mamma bort agrafferna på magen och det såg jättefint ut.

 

Idag ska jag ta en riktig lång promenad.



/LINDA


Bilder på Elsa <3

Här kommer lite bilder på vårat lilla mirakel Elsa








 mina underbara flickor =)<3



/LINDA

Vårat älskade mirakel Elsa har kommit <3

Den 7 april (8 dagar innan BF) fick vi äntligen se vem det var som gömde sig inne i min mage. Tyvärr blev inte förlossningen riktigt som vi hade tänkt oss, utan slutade i akut snitt på grund av dödligt låga hjärtljud hos Elsa. Hon andades inte när hon kom ut så de fick ventilera henne i flera minuter innan hon kom i gång.  Ska skriva ner mer om det senare när jag har tid och ork. Nu mår vårat mirakel i allafall bra =)  Vi kom i allafall hem i går, så underbart skönt att få sova i sin egna säng igen =)


Hon var 46 cm lång och vägde 3169 underbara gram.







Jag blir tokig!!!!!!!!!!!!!!!

jag mailade min BM iförr går angående att klådan bara blir värre och att jag kanske sover max 3 timmar per natt och inte sammanhängande utan lite då och då. Så jag var in och tog blodprover i går hos henne. Sen vid 11 ca så ringde en BM från Faluns dagavdelning. Då hade min snälla Barnmorska ringt in och varit lite orolig eftersom det inte blir bättre så hon hade rådgjort med Läkaren och de ville att jag skulle komma in på en extra kontroll till Falun. Leverproverna som jag tog var bra, förutom 1 som var lite förhöjt och det viktigaste provet (gallsyror) får vi inte svar på förrän på tis eller ons.
Jag och Daniel åkte in och jag fick ha en kurva på magen och lyssna på lilla älsklingens hjärtljud, de var högre nu än vad de brukar, låg mest upp mot 160. sen fick jag prata med en läkare som skrev ut ytterliggare ett par tabletter som heter Ursofalk, som man ska ta om man har höga värden av gallsyror. Förhoppningsvis skulle de hjälpa annars skulle de sätta i gång mig förmodligen nästa vecka om det inte blev bättre.


Så jag tog 4 tabletter till natten som man skulle göra, i tro på att det var en riktig mirakelmedicin, tror ni att det var det????? NEJ NEJ NEJ NEJ NEJ fy fan har kliat lika mycket om inte mer i natt, så nu känns det helt hopplöst. Skulle bara vilja krypa ur skinnet. var så desperat i natt så jag hade riktiga funderingar på att åka in till jobbet så fick de söva ner mig för fy fan vad det här är jobbigt!!!!!!! jag ska ge tabletterna till på söndag på sig att fungera, om jag verkligen står ut annars ringer jag till förlossningen för det här är ohållbart alltså! Ingenting hjälper, har verkligen provat allt!


Nu ska vi gå till daniels mormor och få lite påskmat.


Går in i v 39 i dag så nu är det verkligen nära tills vi får möta våran lilla skrutt =)



/LINDA


RSS 2.0