Söndag

Senaste inköpet......



Vi har en sån här silvergrå och vit på 2,5 meter i köket och en likadan innanför altandörren, fast den är 70 cm. Tänkte om vi skulle köpa svart/vit först men det är så många som har det så det blev den här i stället och jag blev kanonnöjd =) bra att man kan vända på den och att den inte ser exakt likadan ut där. Vi har just nu den gråa sidan uppåt.


Igår var jag på tjejkväll hemma hos Mia. Vi var 5 st tjejer. Åt kanongott och pratade en massa, riktigt skoj var det =)


Elsa hade somnat i går vid halv 7 och sov ända till 01 när jag kom hem, fick lite välling och vaknade igen vid 5 tror jag,  fick lite till sen  gick vi upp tjugo över 8 =) så det kanske börjar bli bättre...men vågar absolut inte hoppas på nåt......Tycker nästan att hon sover bättre när Daniel lägger henne på kvällarna.


Idag har jag beställt en julklapp till Elsa på internet, en learning puppy =) kompisen Mia sa att det var den bästa present som hon hade köpt till sin dotter så jag fick bara lov att köpa den =)



Den spelar bland annat 10 olika melodier och pratar lite =)


Lilltjejen har precis somnat, lite väl tidigt men det gick absolut inte att hålla henne vaken. Hon var så himla ledsen och trött. Får se när hon vaknar igen då. Skönt att man inte ska upp och skjutsa Melissa till skolan i morgon, hon har nämligen höstlov =)


Nu ska jag kika lite på reprisen av Greys anatomy.....


/LINDA

Torsdag

I morgon ska mina flickor fotograferas av min goda vän Emma =)
Den här klänningen köpte jag till Elsa som hon ska ha på sig....tycker den är helt underbart fin =) Melissa ska ha en röd klänning, även den jättefin förstås.

Den här tänkte jag även att Elsa skulle ha till jul.

Elsa är så fruktansvärt mammig. Sträcker sig efter mig om hon är hos nån annan oftast och blir ledsen om man inte är i samma rum som henne. Om Daniel till exempel håller i henne och hon är jätteledsen, så tar jag henne...ja då blir det bra på en gång....lillstumpan.....


På lördag blir det tjejträff med Emma,Mia, Jennie och theres =) god mat och mycket tjejprat =)



/LINDA

zombie

Känner mig som en zombie i huvudet....Elsa vaknade och var pigg vid 05 i morse och jag vet inte hur många ggr hon vaknade i natt,tappade räkningen....Tror inte att det är öronen heller. Nån som har tips hur man får lilla tjejen att sova bättre, varsågoda det är mycket välkommet =)



Och nu har en bekant, Sofie fått en liten pojke, tror det var i går. En liten Vide =) väldigt fint namn. Grattis till er!


Nu är det dags för gröt till Elsa


/LINDA




Ny jacka

Jag och Fia var på kupolen idag för att leta efter en jacka till mig. Hittade ganska många fina MEN inga i stl 34....typiskt.....


Så jag åkte till Intersport för att kika där, och då hittade jag faktiskt en =) så vips var man 1200 kr fattigare....inte så billigt men inte för dyrt heller.  Det blev en svart med lite vita detaljer, en McKinley.


Elsa har börjat att ta sig lite mot örat och det brukar hon aldrig göra annars. Får se hur hon mår i morgon, för hon har varit väldigt ledsen nu på kvällen så hon fick faktiskt en supp alvedon. Hoppas hon kan sova i allafall.


Nu ska jag upp och natta Melissa


god natt

Kupolen

I morgon blir det kupolen med Fia och hennes dotter Wilma =) 


*köpa vinterjacka
* börja köpa julklappar
*köpa jultyg så jag kan sy lite gardiner =)


nu längtar jag faktiskt till julen, ska bli så mysigt med Elsas första jul. Hoppas hon kan krypa då. Fast då blir det nog problem om vi ska ha gran inne =)


Nu ska jag natta min stora tjej...


god natt

Måndag

I lördags så hade jag tjejkväll med mina 3 systrar. Vi åt tacos och spelade spel och kort =) var så trevligt så. Synd att det blir alltför sällan. Elsa sov borta för första gången då, hos sin farmor=) och det hade gått jättebra, så det var skönt.  Sen igår så åt vi mat hos mina föräldrar, mammas goda porterstek =)


Idag har jag bara varit hemma och städat lite, lilltjejen ligger och sover. Ska snart hämta min stora tjej från skolan.


I morgon ska jag ut och leta vinterjacka, har sett en snygg på stadium som jag funderar på.....aja får se vad det blir tillslut....


På fredag ska min kompis Emma fota Elsa och Melissa =)


gud vilket tråkigt inlägg det här blev, får se om jag har nåt roligare att skriva i morrn....



/LINDA

Ny skjutning i Malmö!!!

vad fan håller dom på med i Malmö????? Dom skjuter ju folk där hela tiden, varje vecka är det nåt!! I går hade 3 till blivit skjutna! Vad är det för idioter som håller på???????
Och min lillebror Tobias flyttade ju dit för 2 veckor sen!!!! Usch man är ju orolig hela tiden....

Vintersulor på...

Nu har bilen fått sina vintersulor på....Älsklingen stod ute i regn och mörker och bytte i går. Lika bra att byta i tid,vägrar åka med sommardäck om det kommer snö. Jag har blivit lite nojjig att köra bil på vintern, blev nog avskräckt förra vintern när jag kom över på den andra körbanan med halva bilen och fick möte....då var det nog en liten ängel som vakade över mig och Melissa.....


Min "stora" tjej är i skolan och min "lilla" ligger och sover så jag ska passa på att skriva inköpslista. dags att storhandla....jag tycker man gör samma mat hela hela tiden....men tänkte att jag skulle pröva mig på att göra flygande jakob i veckan eller början av nästa....



Vilken skillnad det är på Elsa under dagarna nu när hon har sovit lite bättre. Jätteglad och sprallig är hon, inte alls lika ledsen och gnällig =)


Min syster dotter Wilma var här igår med sin mamma och hälsade på. Hon vill vara med Elsa hela tiden och min "stora" tjej är så överbeskyddande över sin lillasyster så hon håller koll och säger åt Wilma hela tiden =)


/LINDA

Shopping med svärmor

Idag har jag och Elsa varit till kupolen och stan med svärmor/farmor. Svärmor köpte en vinterjacka till sig själv. Sen köpte hon en jättefin kappa och mössa till Elsa =) Och jag köpte en body och en pyjamas åt henne. 


Lillstumpan somnade vid halv 8. Hon har ju varit kanon knölig på nätterna ett bra tag nu, men inatt när hon fick sova bredvid oss direkt när hon somnade så sov hon ganska bra faktiskt. Somnade runt kvart i 8 och sov till 04, åt lite och vaknade strax före 7. Så nu ligger hon faktiskt inne i våran säng lillgumman =)  aja inga ungar i sängen sa jag förrut men ibland blir det inte alls som man tänker =)  bara tillfälligt....






en sån här pyjamas men en jättefin turkosgrön färg köpte jag...


På lördag ska jag och mina systrar förmodligen ha tjejkväll här hemma =)  Elsa ska faktiskt sova borta för första gången. Hon ska sova hos sin farmor. För hon tyckte att jag skulle få sova lite, har ju inte sovit en hel natt på många många månader nu... =) hon är sååå snäll.....Får se om det blir så mkt sömn för mig, vaknar väl upp och undrar vart Elsa är =)  herregud snart 6,5 månad är hon nu....


/LINDA

Fredag

I går träffade jag Tina och hennes lilla son Alfred (snart 1 månad). Vi åkte hem till bengan och fikade lite. Det är en sak man gör väldigt ofta nu när man är hemma, FIKAR =) Sen åkte jag vidare hem till Anna och träffade henne och Fia och fias dotter wilma som är 1månad äldre än Elsa. Där blev det köttbullemackor =)  Anna är gravid i v 23 så nu hade hon börjat att få lite mage =)


Idag måste jag nog till kupolen en sväng och köpa varma sockor till Elsa. Sen senare ikväll ska jag hem till Fia och käka tacos. Daniel skulle hjälpa Lissel med hans nyköpta lägenhet, sätta in kök och lite annat.


Åh det var sååå varmt och skönt när jag och Elsa kom ner nyss, Daniel hade börjat att elda i kaminen =)



Nu blir det frukost.....


/LINDA


Söndag

Tyvärr gick inte Melissas lag vidare till omgång 2 i går på tävlingen. Det var 10 lag utav 21 som gick vidare. och man kan ju inte begära att de skulle göra det när det är första tävlingen som de är med på. Men de var i allafall jätteduktiga =)  Tror de skulle vara med på en ny tävling om 4 veckor....


herregud igår var jag och Daniel som 2 pensionärer....vi gick och la oss strax efter 9 =) ha ha vi var sååå trötta. melissa var nog vaken till 10 i allafall =)



Usch och tvi för mensvärk......



/LINDA

Gymnastiktävling i morgon =)

Sitter här i soffan med en massa fjärilar i magen, är så nervös för Melissas gymnastiktävling i morgon. larmet står på 05.35 tills i morgon....gudars det var längesen jag gick upp så pass tidigt, om man räknar bort alla gånger man springer upp till Elsa på nätterna då =) Vi ska vara i hedemora 07.40 så bilen går härifrån 07.00. Måste gå upp så pass tidigt så vi hinner äta frukost sen måste tjejerna ha inbakad fläta, och med Melissas tjocka hår så tar det ett tag att göra =) ÅÅÅh håller verkligen tummarna att det går bra för dom! det är 21 lag med och tävlar och bara 10 går vidare till omgång 2...sen 5 lag vidare till omgång 3 = final.



Elsa ska vara hemma med pappa medans vi är i hedemora....lillstumpan. Hon har ju börjat att bli såååå mammig, och när hon sträcker sina små armar åt en så smälter man ju bara...=)  Hon blev förresten 6 månader i går =)
Tror inte det står på förrän hon kryper. När hon ligger på mage så ställer hon sig på knä men hon kommer inte så mycket framåt än men det ser ut att det är på väg i allafall =) 

 
Nu ska jag fortsätta kika på idol....go JAY!! och Minna!


/LINDA

Sjuklingen

Min minsta är så förkyld och har en sån djävulsk hosta som inte vill ge sig. Hon har hostat hela natten och snurrat runt en massa, så någon sömn blev det inte mycket av heller. Har även haft feber, vet inte om hon har det än.... Här kommer i allafall lite bilder på våran lilla solstråle =)











/LINDA

Aldrig igen!!

jag tänker ALDRIG äta på THAI OCH SUSHI PLACE igen. Det är thairestaurangen vid blge tidning. Så jävla otrevliga och vi fick absolut inte sitta vart vi ville för att jag hade Elsa med mig. Det var 1 !!!!! person som åt just då på hela restaurangen och vi fick inte sitta vart vi ville....det är ju fan ett skämt!! Vi hade tänkt sätta oss vid fönstret där det fanns 2 platser och plats för en barnstol till Elsa men nej inte fick vi det inte.... nej fy fan äyer aldrig där igen...jag var så arg när han tvingade oss till ett ställe helt bakom så jag sa att det var sista gången jag åt på det här skitstället....

Vaccinering

Idag har Elsa fått 6-månaders vaccineringen. Visst blev hon ledsen men jag tyckte ändå att det gick bra.
Hon väger nu 7390 gram och är 65 cm lång =)  herregud tänk att hon har vuxit 19 cm på 6 månader =)  Hon ligger just nu och sover i sin bilbarnstol lill pluttan.


I går fick Melissa sin tävlingsdräkt och overall på gymnastiken =) Ska ta kort på henne på lördag och lägga upp på bloggen så får ni se =) bara 4 dagar kvar tills hon har tävling =) är sååå nervös.



I går köpte Daniel ett kaminskydd så inte Elsa bränner sig när vi eldar i täljstenskaminen. Hon far ju runt som ett jehu  i sin gåstol, och hon når överallt. Hon har fått väldigt långa armar=)



Nu är det en liten som har vaknat....


/LINDA



Förhöjt terrorhot......

Läste det här på aftonbladets hemsida....
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article7892514.ab

Fy fasen nog blir man lite skraj allt.....jävla terrorister!



Helgen har varit lugn och skön. Jag, mamma, syrran och mormor städade ur brorsans lägenhet i lördags. Jag höll på med spisen i nästan 2!! timmar...så nästa som flyttar får fasen anställa en firma...gud vad drygt det är med flyttstädning....I morgon åker brorsan till Malmö. Känns så konstigt att han flyttar. Får verkligen hoppas att han flyttar tillbaka om några år.


Elsa är fortfarande jätteförkyld. Jättetäppt i näsan och hon hostar lill gumman. I natt så sov hon från 20-04.30, längsta på länge =) hon fick lite bröstmjölk och somnade om direkt.  Hon hade fått välling strax innan 20, så man märker att hon står sig längre på det. På torsdag blir hon 6 månader =) herregud vad det har gått fort alltså,tiden springer verkligen iväg. och i morgon ska vi till BVC. Hon ska få 6 månaders vaccination =/



/LINDA

RSS 2.0