Gymnastiktävling i morgon =)

Sitter här i soffan med en massa fjärilar i magen, är så nervös för Melissas gymnastiktävling i morgon. larmet står på 05.35 tills i morgon....gudars det var längesen jag gick upp så pass tidigt, om man räknar bort alla gånger man springer upp till Elsa på nätterna då =) Vi ska vara i hedemora 07.40 så bilen går härifrån 07.00. Måste gå upp så pass tidigt så vi hinner äta frukost sen måste tjejerna ha inbakad fläta, och med Melissas tjocka hår så tar det ett tag att göra =) ÅÅÅh håller verkligen tummarna att det går bra för dom! det är 21 lag med och tävlar och bara 10 går vidare till omgång 2...sen 5 lag vidare till omgång 3 = final.



Elsa ska vara hemma med pappa medans vi är i hedemora....lillstumpan. Hon har ju börjat att bli såååå mammig, och när hon sträcker sina små armar åt en så smälter man ju bara...=)  Hon blev förresten 6 månader i går =)
Tror inte det står på förrän hon kryper. När hon ligger på mage så ställer hon sig på knä men hon kommer inte så mycket framåt än men det ser ut att det är på väg i allafall =) 

 
Nu ska jag fortsätta kika på idol....go JAY!! och Minna!


/LINDA

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0