Jobba

Idag ska jag in och jobba igen. Börjar 13.30 och slutar 21.45. Har 2 turer kvar som jag vet. Sen ska jag nog ta det lite lugnt på jobbfronten. Vill vara hemma och njuta av mina 2 barn också innan nr 3 kommer =)


Idag åker lillsyrran Annelie tillbaka till Växjö igen =/ tråkigt att man inte hinner ses så mycket som man vill, men hon skulle komma hem igen om 2 veckor =)


Nu ska jag laga lite spagetti och köttfärssås...

ha det bra!



/LINDA

Söndag

Idag är man uppe med tuppen....lilltjejen ville inte sova mer.

Det blev ganska mycket folk här i går. Daniel, pappa, Lissel, persson, svärfar, daniels morbror och en karl till som jag aldrig har sett förrut som daniels morbror hade med sig =) Skönt att de höll till nere i källaren i relaxen =)

Lissels Maria kom förbi en sväng och det blir ju såklart mycket prat om magar och bebisar =) Hon är gravid i v 20..snart 21.

Har inte sovit många timmar i natt, har sovit så oroligt. Så idag blir det nog att sova lite middag.

Funderar förresten på att införa lösenord till bloggen igen, vill bestämma själv vilka som ska läsa.....


I morgon ska jag jobba igen



/LINDA

Lördag

Älsklingen kom hem igår med 3 stora röda rosor eftersom vi firade 5 år tillsammans =) mycket uppskattat!
Idag blir det nog lugnt, ska bara vara hemma hela dagen. Eftersom det inte blev nån gymnastiktävling så blir vi nog bara hemma hela dagen.
Daniel ska upp med pappa och några till på utomhus matchen i Leksand ikväll. Sen kommer de med största sannolikhet hit efteråt för att basta och bada bubbelbad. Ska ha några irish coffee redo när de kommer =)


Gårdagskvällen blev bara bläääää.....Från och med nu ska jag bara ha folk omkring mig som får mig att må bra, det sista jag behöver nu är stress och att vara ledsen!


Känner lillen nån gång varje dag nu =) det är såå mysigt att vi ska få en till liten i våran familj.


Nu ska jag börja med lite lunch


/LINDA

5 År tillsammans

Idag firar jag och min älskade sambo 5 år ihop =) herregud vad tiden flyger iväg....
Det blir ingen speciellt firande idag, vi ska hem till mina föräldrar och fira min lillasyster Annelie som fyllde 22 år i går, hon är hemma på besök från Växjö.

Ska göra god mat ikväll med en kanongod efterrätt. Potatisgratäng och fläskfile med bearnaise sås och till efterätt en kanongod choklad parfait som jag har fått recept utav mina mycket goda vän Emma =) 


Idag mår jag inte särskilt bra, kanonont i huvudet och mår illa så jag knappt vet vart jag ska ta vägen! Usch det är väl det enda negativa med att vara gravid...
V 15 nu, tycker tiden far i väg , men det är väl för att man har en liten 10 månaders hemma som far runt som ett jehu =)  Hon springer verkligen fram nu. River ut ALLT som är i skåpen i köket och i vardagsrummet =) aja det är bara att städa sen när hon har somnat.


/LINDA

Bild på Elsas nya dojjor =)


Världens lyckligaste =)

Idag är en underbar dag, vaknade riktigt utvilad och bara kände en sån underbar känsla i kroppen =)  Herregud tänk att man ska bli 3 barns mamma =) ha ha känns helt overkligt!

Har redan haft äran att få känna denna underbara lilla varelse som simmar runt i magen =) i förrgår kände jag den första gången, precis i samma vecka som med Elsa =) i morgon blir det v 15. Känns som att det är väldigt tidigt att känna men de säger ju det att ju fler barn så känner man ju tidigare oftast. Och det är inga gaser i magen =) utan någonting annat som spritter till =) Och har förresten fått tid för ultraljud, tiden damp ner i brevlådan i måndags =) så nu har man nåt att längta till!!


har precis kommit hem från kupolen. var där med lillasyster Bea för att köpa present till våran andra syster Annelie som fyller 22 i morgon =)  Och passade på att byta vinterskorna som jag köpte till Elsa för 2 veckor sen....hon vill verkligen INTE ha dom på sig, hon vägrar gå och blir bara arg =) så jag köpte ett par andra skor i stället som hon kan gå med inne, ett par jättesöta vårskor som var rosa och vita såklart =)


I går hälsade vi på Anna och mattias som fick en liten Tilde för 11 dagar sen...herregud vad liten och fin hon var =) man glömmer verkligen bort hur små de är, och det konstiga var att Elsa var ju ännu mindre....helt ofattbart=) riktigt söt var hon =) Elsa stod och tittade och pekade på henne och sa dä, dä =) och melissa var alldeles frälst =)


/LINDA

Så imponerad!!!

Har precis kommit hem från Melissas gymnastiktävling. Det var 26 lag med och hon och hennes grupp kom 4:a =) dom är så duktiga, är riktigt riktigt imponerad!!!!! Och hon gjorde volt=) och den satt som en smäck=) mycket skryt men klart man är stolt! =) nästa helg är det tävling igen, får hoppa sdet går ännu bättre då



/LINDA

Fredag

Det gick väldigt bra att jobba i går. Man blev ganska snabbt varm i kläderna igen =) ska göra en natt i mars, det blir nog lite drygare det. Jag som är kanontrött vid 9,halv 10 på kvällarna =) 


I morgon har Melissa gymnastiktävling hela dagen, så jag Elsa och syrran bea kommer att vara i falun hela dagen för att titta på henne. Hon berättade idag att hon skulle göra volt utan pass =) jag blir sååå himla nervös när hon ska ha tävlingar.....


Idag har jag lunchat med Fia och Maria, vi åt på greken och det var kannmkt folk, visste inte att det var så poppis.

Idag efter frukosten så blev jag så fruktansvärt illamående så det var bara att springa in på toaletten och kräkas....aja det är det värt, när man har en skatt i magen =) Det som jag tycker är mest jobbigast är att jag får sån djävulsk huvudvärk varje dag...


/LINDA

Nervös

Är kanonnervös....ska jobba i morgon eftermiddag för första gången på 1 år =) aja man lär nog komma in i det ganska snabbt =) kan nog vara ganska skönt att göra nån tur lite då och då också.



/LINDA

Alla <3-ans dag

Det blir inget speciellt firande idag, bara för att det är alla hjärtans dag. Melissa och Daniel ska få ett alla hjärtansdags kort av Elsa, som vi gjorde på öppna förskolan förra veckan. Sen köpte jag 2 hjärtbakelser i morse som de ska få senare i eftermiddag =)  Nåt annat avancerat blir det inte =)

Gårdagen blev väldigt lugn, var kanontrött, så när vi var hos svärmor och hälsade på så slumrade jag till i soffan, vaknade av att Daniel sa att jag snarkade =)  Sen kom mina föräldrar och lillbrorsan på besök, de stannade kvar och åt tacos.

/LINDA

Friskis och tjejkväll

I går så tränade jag friskis för första gången i mitt liv =) det var ett nytt pass som heter dans fuego,var där med Emma och theres, det var riktigt skoj och kanon mycket folk. Mellan 220-240 pers!!! Man måste ha sett ganska löjlig ut när man stod där och svängde på höfterna =) aja alla såg nog ganska lika ut =) Men fick ganska mycket sammandragningar efteråt så jag blev lite nojjig och hade i natt också när jag skulle somna. men det känns mycket bättre nu. Vet att jag fick sammandragningar väldigt tidigt med Elsa också, fast då hade jag i allafall gått 18 veckor.

Sen åkte vi vidare hem till Emma för hon skulle ha tjejkväll eftersom hon hade fyllt år.  Vi var 7 st tjejer. kanongod mat och efterrätt och ett väldigt trevligt sällskap! Åkte hem strax innan 01.....



/LINDA

Grattis Anna och Mattias

I morse 03.37 så blev min vän Anna och hennes Mattias äntligen  föräldrar, till en underbart fin liten tös =) vet ingen vikt eller så än =)

Stort stort grattis till er!!!

Bvc besök och öppna förskolan och nr 3 i magen =)

japp japp ni läste rätt!! nr 3 gror för fullt inne i magen =) vi är jätteglada och det var planerat så det blev ingen chock. har vetat sen i början av dec men nu tycker jag det är dags att berätta =) Så jag har kört i gång med fragmin sprutorna igen (eller ja i dec) lillen väntas i augusti.....

I morse så var jag och Elsa till BVC för vägning och mätning. Nu vägde hon 8825 g och var 69 cm lång =) Hon går för fullt hela dagarna nu, så igår var jag och köpte ett par vinterskor åt henne. Men det var inte så populärt att ha dom på sig, det är väl en vanesak.

Efter BVC besöket så åkte vi till öppna förskolan så hon fick leka med barnen. Hon tycker verkligen att det är jätteroligt på Öf, och det är faktiskt bra för en själv också så man kommer ut och pratar med andra föräldrar.


melissa och hennes kompis Camilla spelar wii för fullt här hemma och Elsa springer framför och förstör för dem =)



/LINDA

10 Månader

Idag blir Elsa 10 månader!! Visste nog inte riktigt vad det var för datum igår när jag skrev inlägget, trodde Elsa blev 10 månader senare i veckan men det är ju idag =) har precis ätit lite sen frukost,Elsa lite mellis bestående av småfolks morot stix från ica maxi. Såg på påsen nu att de inte rekommenderade de under 1 år men aja hon tycker om dom och här ätit dem några ggr så det är nog ingen fara.


Kompisen Bengan ringde nyss så vi bestämde att vi skulle träffas på fredag, var alldeles för länge sen nu. Men det blir ju tyvärr så, alla är upptagna med sitt.


Båda flickorna är i allafall fria från magsjuka nu eller vad det är för konstiga baciller. Tycker man ska vara lite immun när man har haft det en gång men icke.....


Måste nog ta tag i disken nu, ett nödvändigt ont! Usch hatar berg av disk! Blir så när man är för slö för att diska under helgen.


Älsklingen var på inflyttningsfest hos Lissel och Maria i lördags. kom hem vid 03 och jag kunde inte somna om riktigt efter att han hade kommit hem. kan ju kanske ha varit för att man hade ett ånglok bredvid sig =)  somnade nog vid 05tror jag...sen ville lilltjejen upp vid 7 så det var bara att traska upp det.... Skulle gå in för att hämta en tröja i sovrummet och shit vilken odör som slog emot en som en vägg.....öl och whiskey luktar fan inte gott dagen efter.....älsklingen fick ingen puss den dagen =)


Nu till disken...


/LINDA

Här går det framåt =)

Nu går Elsa för fullt här hemma, går mer än hon kryper nu =) Det är så mysigt att se =) Tycker det har gått så fort. Bara på nån dag från att gå några steg åt gången till att gå ja kanske 20-30 steg i allafall.  Och tänk nästa vecka blir hon 10 månader lillstrumpan =) tänk bara 2 månader kvar till 1 årsdagen. Tiden verkligen svischar i väg. Så nu är det nog dags att köpa första skorna =)

Man skulle ha haft hänglås på alla skåp här hemma. Elsa öppnar och sliter ut ALLT!

Helgen har varit lugn, har inte gjort så mycket eftersom Elsa och Melissa åkte på magsjuka i fredags...Men nu är de friska igen som tur är.


På tisdag och onsdag blir det nog öppna förskolan skulle jag tro


Väntar på att klockan ska bli 20 så man får titta på solsidan =)


/LINDA

Otäcka bassilusker

I går var jag med min svärmor till kupolen. Behövde lite nytt kände jag. Medans jag var inne i provhytten så börjar Elsa kräkas! Tänkte att hon kanske fick i sig för mycket smörgåsrån (som hon åt i vagnen) men när vi sen satt i bilen och skulle åka därifrån så kräktes hon igen...en massa!!  Sen ytterliggare 2 ggr hemma. Och i natt så kräktes Melissa 3 ggr....så fy fan för  dessa jävla basilusker. Det är 3 e gången Elsa åker på det i år!!! Undrar vilka vi har träffat som har haft det nu då....

Hoppas jag slipper den här gången, blev ju helt däckad när jag fick det för några veckor sen.


Så idag blir det bara att vara hemma...
 =(



/LINDA


RSS 2.0