Världens lyckligaste =)

Idag är en underbar dag, vaknade riktigt utvilad och bara kände en sån underbar känsla i kroppen =)  Herregud tänk att man ska bli 3 barns mamma =) ha ha känns helt overkligt!

Har redan haft äran att få känna denna underbara lilla varelse som simmar runt i magen =) i förrgår kände jag den första gången, precis i samma vecka som med Elsa =) i morgon blir det v 15. Känns som att det är väldigt tidigt att känna men de säger ju det att ju fler barn så känner man ju tidigare oftast. Och det är inga gaser i magen =) utan någonting annat som spritter till =) Och har förresten fått tid för ultraljud, tiden damp ner i brevlådan i måndags =) så nu har man nåt att längta till!!


har precis kommit hem från kupolen. var där med lillasyster Bea för att köpa present till våran andra syster Annelie som fyller 22 i morgon =)  Och passade på att byta vinterskorna som jag köpte till Elsa för 2 veckor sen....hon vill verkligen INTE ha dom på sig, hon vägrar gå och blir bara arg =) så jag köpte ett par andra skor i stället som hon kan gå med inne, ett par jättesöta vårskor som var rosa och vita såklart =)


I går hälsade vi på Anna och mattias som fick en liten Tilde för 11 dagar sen...herregud vad liten och fin hon var =) man glömmer verkligen bort hur små de är, och det konstiga var att Elsa var ju ännu mindre....helt ofattbart=) riktigt söt var hon =) Elsa stod och tittade och pekade på henne och sa dä, dä =) och melissa var alldeles frälst =)


/LINDA

Kommentarer
Postat av: tandra

Härligt att du redan känner rörelser! Det är ju de man längtar efter när man är gravid :) Åh super fina skor till Elsa, vart har du köpt dom ? :) Kram

2011-02-23 @ 12:26:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0