2 dagar kvar =)

Nu är det bara 2 dagar kvar till julafton =) mysigt....

I går eftermiddag så klädde jag och Melissa granen,det blev en riktig gran i år. Visst det blir barr överallt men men det är ju så mysigt med en riktig gran och det luktar ju såååå gott =)  Elsa är väldigt intresserad av granen och vill gärna sitta bredvid och titta på glittret och kulorna. Som tur är så ställer hon sig i allafall inte mot den.


I morgon förmiddag ska jag passa systerdottern Wilma några timmar så syrran får köpa klart  sina julklappar.


Nu säger Elsa mamma och pappa hela tiden tycker jag, och det låter ju bara så mysigt. Hon somnade för ca 45 min sen så nu sover hon förhoppningsvis till 05, får lite välling och går upp vid 8 ca....kan ju iallafall hoppas =)


Måste bara berätta vad jag såg i går...så jävla fräckt! Jag stod vid parkeringen vid okq8 på masergatan och väntade på Melissa. Då börjar en bil att backa och jag såg ju att det stod en annan bil rätt så nära men hon bara fortsatte att backa och...PANG, hon backade rätt på bilen. och det var en rejäl smäll alltså. Hon tittade sig omkring och började att köra framåt. jag tänkte väl att hon skulle parkera och vänta på chauffören till bilen som hon körde på som var inne på ok...men tror ni??????? nej kärringen sticker!!! men jag tog reg numret så när killen till bilen som blev påkörd kom ut så gick jag fram och berätta vad som hänt. Hade det hänt mig så hoppas jag att någon hade gjort likadant!! lamporna fram på hans bil var helt förstöra...usch stackarn...hoppas verkligen att han får tag på den där människan så hon får betala! Så fruktansvärt fräckt alltså.....


Nu blir det snart sista delen av morden i sandhamn =)


/Linda

God Jul




julkortet som vi skickat till nära och kära......

Mamma!!!!!!!!!!!!!

Nyss sa Elsa det magiska ordet =) mamma.


Idag har jag och syrran haft med våra barn till fenix. Var där några timmar. Det finns en scen där med 2 trappsteg upp, och lilla Elsa klättrade upp där =) första gången. och nu när vi kom hem så ställde jag henne vid trappen för att se om det var nån en gångs grej att hon klättrade, men icke! hon klättrade upp för halva trappen utan problem =) sen blev det så smalt så då gick det inge mer =) det är väl tur att man har grindar....


Det händer verkligen så mycket i den här åldern, det är sååå mysigt.


Och peppar peppar!!! så har Elsa sovit hela natten 3 dagar i rad nu....från strax innan 8 till kvart över 5 ca, får lite välling (ca 40 ml) sen somnar hon om till 7 =) hoppas hoppas det håller i sig.....så man har känt sig riktigt utvilad de här dagarna och det är ju inte ofta man känner så.


I går hade Melissa lite julshow med sin klass. De spelade teatern mio min mio och sen sjöng de lite julsånger. Melissa läste en dikt och det gick jättebra =) Hon börjar bli lite skoltrött nu så det är väl skönt att de får lov nästa vecka.

bara en vecka kvar till julafton nu =) man är som ett barn själv för man längtar så mycket.


Ha en trevlig helg


/LINDA



Helgen

I fredags så bänkade jag mig framför tv:n med en STOR skål godis =) Tittade på idol finalen. Tyckte att båda var mycket bra men Jay är ändå en klass för sig.
Älsklingen var upp till Teghera Arena och tittade på Leksand-Borås. Så jag och Elsa var själva, för melissa var hos farmor.


I dag när jag kom ner efter att ha fått sovmorgon till 10 =) så var det på tv:n  om terrordådet i stockholm som hade varit i går...usch vad otäckt, man blir verkligen rädd. Det finns såna tokiga idoter. Tur att han misslyckades med sitt attentat.


I förrgår så sa Elsa pappa =) hon vet nog inte ens vad pappa är men hon sa det i allafall. Det är tacken det när man har varit hemma med henne i 8 månader=)  så säger hon pappa som första ord =) aja får hoppas det blir mamma snart.


Imorgon så blir det nog lugnt, ska nog bara vara hemma.


/LINDA



Jobba?

Idag var jag och  Elsa på kupolen och köpte julklappar. Har nog bara 2 till att köpa nu =) skööööönt! Och när vi skulle gå in på Waynes och fika så såg vi Tommy Salo =) det tyckte jag var lite tufft....Får hoppas det blir bra nu när han har blivit sportchef för Leksands IF. Egentligen är jag ju inte så värst intresserad av hockey men jag har en sambo som VERKLIGEN är det!



Idag runt kl 3 så ringde det ett dolt nummer på mobilen...vem var det???? Jo jobbet!
Det var sekreteraren och alltiallo tanten Ingegärd som ringde och frågade om jag skulle kunna tänka mig att jobba extra nångång. De har verkligen  kris på jobbet. Så jag har kollat med min snälla svärmor när hon är ledig i Januari så skulle jag kunna hoppa in nån tur men ABSOLUT inte nå många, är ju ändå mammaledig =) Ska ringa tillbaka i morgon och berätta när jag kan jobba så slipper de ringa hela tiden.



/LINDA

Öppna förskolan

I dag blir Elsa 8 månader =) det firade vi med BVC i morse. Hon väger nu 8275 g och är 66 cm lång. Tänk att hon har vuxit 20 cm!!  Sen åkte vi vidare till öppna förskolan. Det var sista gången innan jul. Ska till en annan öppna förskola i morgon på avslutning=)  Alla ska ta med sig nån form av julmat dit så ska vi ha julbord, jag tänkte göra en janssons frestelse. kul att åka runt på lite olika och träffa nya människor.


I morgon tänkte jag handla klart alla julklappar, det får bli när Daniel kommer hem så jag får åka själv utan barn. Skönt att vara klar snart så man slipper handla i värsta julrushen.


/LINDA




Julbord

I lördags var vi på julbord med Daniel och lissels firma. Mycket god mat och väldigt trevligt sällskap =) Kan varmt rekommendera Dalasalen i Falun. Efter det blev det en sväng till S1. Shit vad tråkigt det är ute i Borlänge nuförtiden....


Har varit och hälsat på min vän Tina och hennes son Alfred idag, han är snart 3 mån,det går så fort! Och i morgon blir Elsa 8 månader!!! Herregud vart tog tiden vägen??? Men tycker det är mycket roligare nu när hon kan krypa runt överallt än när hon var bebis.


Och man ska visst gå på 2 bröllop i sommar =) blir ju lite avis...vill ju också gifta mig =) men vi ska först och främst bygga ut i vår, sen får man väl  kanske börja spara till bröllop efter det =)
Utbyggnaden kommer bli mellan 80-90 m2. 2 till sovrum och ett stort vardagsrum blir det.


I morgon ska vi till BVC, får se hur mycket lilltjejen har ökat i vikt och längd.



Nu ska jag ta en sväng till kupolen


ha det!


/LINDA


Senaste köpet

De här köpte jag idag till Elsa...
 

kommer nog bli riktigt snyggt ihop =) köpte en till julklapp till Melissa idag också så nu är jag helt klar med julklapparna till flickorna.


I morgon kommer Fia och hennes dotter Wilma på besök =) får hoppas de är mer synkade den här gången, förra gången sov de om varandra.


Var ju förresten till Sågmyra med Emma i förrgår,det blev lite julklapar och annat smått och gott. handlade inte så jättemycket men Emma desto mer =)

Elsa somnade för en stund sen så nu ska jag natta min stora tjej...


/LINDA

RSS 2.0