2 dagar kvar =)

Nu är det bara 2 dagar kvar till julafton =) mysigt....

I går eftermiddag så klädde jag och Melissa granen,det blev en riktig gran i år. Visst det blir barr överallt men men det är ju så mysigt med en riktig gran och det luktar ju såååå gott =)  Elsa är väldigt intresserad av granen och vill gärna sitta bredvid och titta på glittret och kulorna. Som tur är så ställer hon sig i allafall inte mot den.


I morgon förmiddag ska jag passa systerdottern Wilma några timmar så syrran får köpa klart  sina julklappar.


Nu säger Elsa mamma och pappa hela tiden tycker jag, och det låter ju bara så mysigt. Hon somnade för ca 45 min sen så nu sover hon förhoppningsvis till 05, får lite välling och går upp vid 8 ca....kan ju iallafall hoppas =)


Måste bara berätta vad jag såg i går...så jävla fräckt! Jag stod vid parkeringen vid okq8 på masergatan och väntade på Melissa. Då börjar en bil att backa och jag såg ju att det stod en annan bil rätt så nära men hon bara fortsatte att backa och...PANG, hon backade rätt på bilen. och det var en rejäl smäll alltså. Hon tittade sig omkring och började att köra framåt. jag tänkte väl att hon skulle parkera och vänta på chauffören till bilen som hon körde på som var inne på ok...men tror ni??????? nej kärringen sticker!!! men jag tog reg numret så när killen till bilen som blev påkörd kom ut så gick jag fram och berätta vad som hänt. Hade det hänt mig så hoppas jag att någon hade gjort likadant!! lamporna fram på hans bil var helt förstöra...usch stackarn...hoppas verkligen att han får tag på den där människan så hon får betala! Så fruktansvärt fräckt alltså.....


Nu blir det snart sista delen av morden i sandhamn =)


/Linda

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0