Svärmor

Måste hälsa till min underbara svärmor Eva-lill och hennes väninnor Tina och Annelie som är i Thailand och läser min blogg =)  Hoppas ni har det riktigt varmt och gott!!!!Nu står det inte på förrän du är farmor!! =)




Älskar mina familj nåt så otroligt. Underbara syskon har jag =)




/LINDA

?????????????????

Vad håller min kropp på med egentligen??? Blir fasen inte klok på det här,den spelar verkligen en ett spratt....
I går från ca 17-21.30 så hade jag återigen regelbundna värkar. Det började med 3 minuter emellan sen var det bara ca 2 min mellan i någon timme. Visst gjorde det väldigt  ont både i magen och ryggen och ett tryck nedåt,  men inte så ont så jag tyckte att jag behövde ringa in till förlossningen.... la mig i ett bad men hjälpte nada! men sen efter klockan 21 nångång så började det att bli längre och längre mellan värkarna.....fattar ingenting....blir inte klok på det här....Det var så illa ett tag så jag till och med började packa bb-väskan =) är väl lika bra man börjar packa den snart för med min kropp vet man ju aldrig verkar det som......





/LINDA

Vagnen hämtad, BM besök

Var hos BM i morse och lyssnade på lilla älsklingens hjärtslag, nu låg de mellan 148-160/min =) Mätte magen som hade vuxit mellan 1-1,5 cm, så den följer sin kurva bra. Det skiljer nästan 3 cm  om man mäter på vänster sida av livmodern, den högra är mycket högre upp, men hon sa att det kunde vara så,bebisen ligger ju på höger sida. Fick en massa broschyrer och även en födelseplan som jag har börjat att fylla i....gud nu känns det verkligen att det börjar närma sig =). Snart har vi våran lilla skrutt här. Undrar jag vad det är för kön....



Sen åkte jag och hämtade vagnen!!! Åhh är kanonnöjd, är helt förälskad i den!! Man fick en varm åkpåse med också, det visste jag inte så det var ju en glad överraskning =) Så nu är man många tusenlappar fattigare....






Idag har jag haft otroligt mycket sammandragningar men just nu har det varit lugnt i en timme ca....men mår otroligt illa och det känns som om att jag skulle kunna kräkas när som helst....usch...


Nu ska jag förbereda maten lite, det blir lasagne =)


/LINDA

roligt inlägg

min syster Annelie skrev ett sånt roligt inlägg idag på sin blogg=) gud jag skrattade så jag grinade=) hon skrev lite om oss systrar...att Angelika tjuvrökte hemma så brandlarmet gick =) ha ha så skoj...

www.annnelieandersson.blogg.se




/LINDA


Våran 4 årsdag <3

Idag har vi varit tillsammans i 4 år =) Älskar dig så otroligt mycket hjärtat!!!! <3
Det blir inget speciellt firande idag men vi ska ut på restaurang nästa helg,bara vi två =) mysigt.....

 

Idag fyller min mormor 75 år,stort grattis till henne!

 

Melissa har varit hemma från skolan idag,lite förkyld och hostig.Men hon kan nog gå i morgon igen.


I morgon blir det BM besök och så ska jag hämta vagnen!!!! =)




Tänker på dig älskade gumman, ibland är livet bara så orättvist!

/LINDA








Grattis lillasyster!! <3

Idag fyller min lillasyster Annelie 21 år...STORT STORT grattis!!! @-->


skön sommarlåt

ååh längtar till sommaren när jag hör den här låten...och bebisen verkar tycka om den för jäklar vilka kickar jag får =)

http://www.youtube.com/watch?v=WXxV9g7lsFE



Hicka

Vaknade i går natt av att bebisen hade hicka. Och det hade den även i morse när jag vaknade =) Magen känns verkligen spänd och jag förstår inte hur den ska kunna tänja ut sig ännu mer...men på nåt konstigt sätt gör den ju det...Kvällarna är jobbiga med ryggvärk och fortfarande den där svidande tryckande känslan under bröstet och jag hittar verkligen ingen skön ställning att sova i. Bebisen tycker verkligen inte om när jag ligger på höger sida och när jag ligger på vänster gör det så ont så det blir att ligga helt platt på rygg i stället. Så det är faktiskt skönt att det inte är så långt kvar. Sa till Daniel igår att "det blir fan inga fler barn", var så frustrerad av att jag hade ont överallt och bebisens huvud är ju så långt ner så det gör så ont.....men idag har jag helt ändrat uppfattning igen...klart vi ska ha fler barn=) men man måste faktiskt få gnälla lite,för att vara gravid är inte alltid en dans på rosor...Känner mig faktiskt som en flodhäst på kvällarna =)





Köpte present till lillsyrran i går, hon fyller ju 21 i morgon =)  Och jag fick lov att kissa 3 ggr!! på en halvtimme när jag var på kupolen,måste ha en urinblåsa som en ärta =)




och nu har min lillasyster Bea fått tid för ultraljud=) spännande att se om datumet blir flyttat....




Ska ringa till Barnens hus i dag och säga till dom att ha våran vagn iordning tills på fredag när vi ska hämta den =)



3 dagar kvar tills nästa BM besök. Då ska jag nog få en födelseplan,skulle  egentligen fått den förra gången men det blev bortglömt.



magbild från idag....




/LINDA

Måndag 100222

Helgen har varit lugn och skön. Bowlingen i lördags gick bra,men man känner att det trycker extra mkt när man ska hålla dom tunga kloten, så det blir  ingen mer bowling innan bebisen kommer ut. Och maten var lika god som vanligt när mamma och pappa gör den.



Nu har jag blonderat den hemska utväxten som jag hade, skönt att man inte ser ut som en skunk längre =)




I natt drömde jag att jag fick en bebis och att den vägde 6 kg!! och var 62 cm lång...herregud det får vi verkligen hoppas att bebisen inte kommer att väga,men det är nog ingen risk=) Det var första riktiga förlossningsdrömmen som jag har haft sen jag blev gravid....mysigt=)  bara 52 dagar kvar nu till beräknad förlossning nu!!! åååhhh längtar längtar!! magen växer för varje dag nu tycker jag =) och tuttarna producerar mjölk.....



Det drar och trycker fortfarande otroligt mycket i ryggen och magen och i underlivet, men bara den lille mår bra får man helt enkelt stå ut.


är på min 3:e dag i v 33.....


/LINDA

Bowling

Idag ska vi bowla hela familjen. Det ska bli riktigt skoj. Får se hur lätt det är när man har mage i vägen =)  Sen ikväll blir det mat hemma hos mamma och pappa. Tror att de skulle göra inbakad älgfile med svampstuvning och potatisgratäng=) *mums*

 

Om 5 dagar firar jag och Daniel 4 underbara år tillsammans, och  inte trodde jag att man fortfarande kunde vara så här himla kär=) Jag har verkligen hittat mannen som jag vill leva resten av mitt liv med! Älskar han så otroligt mycket. och nu kommer vi snart till en ny fas i livet,vi ska få barn ihop och han ska äntligen få bli pappa =) Tror att våran kärlek har växt sig  mycket starkare eftersom vi inte har haft det helt lätt innan den här graviditeten, med 4 missfall som har tagit väldigt hårt på en både psykiskt och fysiskt. Men han har alltid ställt upp och vi gav aldrig upp!! Och nu så äntligen har vi snart våran lilla skrutt här =)



har sytt ett par nya gardiner till barnrummet,blev riktigt riktigt nöjd med resultatet=)




Min syster Bea och jag byter veckor på samma dag, så jag är i v 33 och hon i v 17 =) <3

 

/LINDA


Hockeykväll

Idag kommer det några  kompisar till Daniel hit för att se Sveriges andra match i OS. Så det blir en kväll med grabbarna för mig.

 

Lillen har varit relativt lugn i magen idag och jag har inte haft så väldigt mycket sammandragningar heller. Men när de väl kommer så gör dom JÄVLIGT ont! Men eftersom bebisens huvud är så långt ner som det kan komma så känner jag ett tryck hela hela tiden, både när jag stter,ligger eller står. Och lillen har legat på samma plats i magen i 2 veckor nu och den kommer inte vända sig heller eftersom huvudet fixerat sig så långt ner.   Men men det är sånt man får stÅ ut med när man är gravid =) man får ju nåt helt UNDERBART för det!! =)



Var och köpte en stadig amnings bh idag, den var superskön. sen blev det en ny foundation från make up store också. Och även lite snacks till hockey kvällen!



Tänk att den lilla bönan som jag såg på det första  ultraljudet i september nu är en liten människa, det är ju helt fantastiskt=)



Nu ska jag hålla mig inne resten av dagen, vill ju inte ut i det här snöovädret! usch nu vill jag ha VÅÅÅÅÅÅRRR!!



V 33 nu =)




Människor som hittar på saker för att få uppmärksamhet klarar jag fan inte av!!


/LINDA



lilla hjärtat <3

Ringde in till dagavdelningen på kvinnokliniken i falun i morse och berättade hur jag hade haft det i går kväll. Och de ville att jag skulle komma in på koll. Hon frågade även varför jag inte hade ringt in till förlossningen när jag hade så täta värkar och ont? ja ja jag ville inte åka in i onödan sa jag =) usch vad dum man kände sig.....aja fick en tid vid 13 i dag i allafall.

Fick en ctg kopplad som jag hade ca 1 timme. Visade några kraftiga sammandragningar men de var inte regelbundna. Sen gjorde en läkare vaginalt ultraljud för att mäta livmodertappen,för att se om den hade påverkats av sammandragningarna. det hade den inte!! skönt!!  Men hon såg att huvudet låg väldigt långt ner och det var inte  vanligt så pass tidigt. och jag känner verkligen att det gör det för det är ett hemskt tryck nedåt hela tiden.  Känns som den skulle kunna komma vilken minut som helst. Får hoppas det lugnar ner sig.....Har haft mycket sammandragningar nu i kväll också....lilla hjärtat än får du då ligga kvar!! några veckor till!



fasen det har varit mkt krångel och skit under den här graviditeten....så det ska bli så skönt när vi äntligen få ha dig här!




/LINDA



Trodde nästan det var på g.....

Ja usch vad orolig jag blev i går. jag hade regelbundna värkar från 19-23 i går kväll och de kom med 3-3,5 min mellanrum hela tiden..... det smärtade verkligen i i hela magen och ryggen och ner mot benen. La mig i ett varmt bad för att lindra smärtan lite. För förlossningen tänkte jag då INTE åka in till igen om det absolut inte var absolut nödvändigt. badet lindrade inte så mkt,de kom fortfarande regelbundet med 3 min mellanrum....herregud vad är dettta???? många tankar och känslor som irrade runt i huvudet....tog 2 alvedon och la mig runt 23 och var så utmattad så jag somnade bara efter en stund....vaknade några ggr på natten av det drog som fasen i ryggen men inte så ont att det inte gick att somna om....och just nu känner jag inte så mkt alls! mer värk i ryggen än vanligt men inte så mkt sammandragningar.....konstigt. Måste ha varit vanliga förvärkar,men trodde verkligen att det var riktiga ett tag! Tack gode gud att det inte var det.....nog för att jag har haft mkt sammandragningar hela graviditeten men så här regelbunda har de aldrig varit...skrämmande var det då i allafall....


Nu ska jag skjutsa älskade lilla Melissa till skolan sen hem och äta frukost =)

 

/LINDA


Hjälp brösten läcker!

Ja det är sant det kommer lite gulaktig tunn mjölk,inga stora mängder men ändå....lite väl tidigt tycker jag =)



Syrran har precis varit här en stund och fick smaka på Melissas och emilias goda muffins!

 

I morse var jag och köpte vit färg, så jag har målat en stol som från början var limegrön, men nu kommer den blir riktigt shabby chic vit och fin=) den ska stå på Melissas rum,vid hennes skrivbord.

 

Nu ska jag göra lite lunch sen vila innan jag ska hämta lilltjejen i skolan....



nästa vecka ska vi hämta vagnen!!! =) längtar....

 

/LINDA


kiss kiss kiss kiss kiss kiss

ja herregud jag säger då det, jag måste ha kissat många många liter i dag. Kissar ungefär varje halvtimme. Lillen trycker på bra på blåsan....



Fortfarande sjukt trött hela dagarna,ska dricka en kopp kaffe så kanske jag piggnar till lite. Dricker max 1 om dagen.



Melissa och henes kompis Emilia har precis bakat muffins så snart blir det fika! *mums*



bild på magen i dag (v 32)





Bara 58 dagar kvar nu tills BF =)


/LINDA


All <3-ans dag

 

Vinter OS har börjat =)

började tyvärr väldigt traiskt....   http://www.aftonbladet.se/webbtv/sport/os2010/article6597123.ab 



V 32 nu =) var till BM igår. Hjärtljuden låg mellan 135-145,/min precis som vanligt=) magen hade vuxit sen sist och följer sin kurva perfekt,skönt =) + 7 kg sedan jag plussade i augusti =) urinprovet visade lite äggvita så BM skulle skicka i väg de på odling. HB låg på 109 så det var ju hyfsat bra i allafall. Känner mig fortfarande ganska yr om dagarna och otroligt trött på eftermiddagarna, men det är ju sånt som hör till =) Lillen har bestämt sig för att bara ligga på en och samma sida hela tiden,så på höger sida är ju livmodern högre eftersom den liggen där så det trycker mkt mer mot revbenen där,på vänster sida är livmodern mkt längre ner. Huvudet ligger nedåt men är fortfarande ruckbart. 




Längtar så otroligt mycket efter lilla bebisen nu!!



Träffade Emma med sina 2 charmörer Theo och  nya tillskottet August igår. Theo är 2,5 år och så himla duktig på att prata =) så fick jag känna lite på lill killen också, guuud vad jag blev att längta till april då!!!! Men faktiskt inte så långt kvar om man tänker efter.




Nu har OS börjat, så nu blir det mycket tv tittande framöver!!! =)Tror det var  Skidskytte i kväll kl 22.



Nu måste jag nog ta en powernapp för jag är sååååå tröööött.....får passa på när man är själv hemma. Daniel är och gör det sista i sin mammas kök och melissa åkte till mormor och morfar för att leka med yrvädret Wilma.

/LINDA


Torsdag

Älsklingen kunde gå till jobbet idag,så nu är det bara jag hemma. Ska lägga mig i ett varmt bad tänkte jag =) det är ju såååå skönt!


Det är så svårt att hitta en skön ställning när jag ska sova, vänder jag mig åt höger sparkar lillen en massa och likaså när jag vänder mig åt vänster och när jag ligger på rygg så får jag så mycket sura uppstötningar, vilka problem man har =) vaknade i natt vid 3 för att kissa och älsklingen vaknade också, sen kunde vi inte somna om förrän kl halv 5 nånting = det var verkligen helt omöjligt. Konstigt.




Idag känner jag mig väldigt yr och konstig, precis som att man skulle ha lågt blodsocker, fast jag har ju ätit en stor frukost för 1,5 timme sen så det borde jag ju inte ha.




Och vilket humör jag har nu när jag är gravid,gör och säger saker som jag aldrig skulle göra annars, jisses! =)  blir väl förhoppningsvis mig själv igen när lillen har kommit ut. Kan säga så dumma eller knäppa saker som jag verkligen inte menar men som bara slinker ut ur munnen....




I morgon ska jag till BM igen och lyssna på det där underbara ljudet av bebisens hjärtslag=) och mäta magen,undrar om den har vuxit mkt på de här 2 veckorna.



/LINDA


Invalid hemma

Älsklingen gjorde illa sig på hockeymatchen igår så idag är han hemma. Han har kanonont i axeln så jag har varit och köpt lite voltaren salva och värmeplåster men det verkar inte funka alls...Stackarn kan inte ens ta på sig en tröja. Så jag får nog ha han hemma i morgon också.




Idag hämtade jag ut babyboxen som man får gratis av pampers,som man hämtar på babyproffsen. Var lite smått och gott i hinken =) en urgullig napp bland annat.


Så köpte jag även en mamma tröja på H&M =) kanonfin.....


vaknade av lillen i natt av att den rörde runt som bara den. Tycker det står på internet att bebisen brukar röra sig mindre nu men den här lilla älsklingen rör sig nog nästan mer för varje dag. Och i går kände jag nog en luten fot eller om det var ett knä i ena sidan...såååå häftigt!!! =) ååååh jag vill att det ska vara april nu så vi får se hur du ser ut!!!!


/LINDA

provsvar

Jag var med Melissa till doktorn förra veckan angående att hon ofta har så ont i magen. De tog lite blodprover bland annat för glutenallergi. Men som tur är visade det ingenting!!! =) skönt!! Hon har väl helt enkelt ärvt min känsliga mage. Jag har ofta magkatarr och sura uppstötningar.




Nu ska jag göra egna pannbiffar  =)



/LINDA

Kändis på stan

Idag när jag var in en vända på stan för att kika lite på Lindex så stötte jag på Ulrika från ensam mamma söker....hon var så himla liten och söt,inte mkt längre än mig inte =) De håller på att bygga m i butiken så hon var väl där för att hjälpa till att inreda antar jag.





Är sååå himla trött,skulle ha behövt sova lite middag nu men det hinns inte med.Ska slänga ihop lite lunch sen iväg och hämta Melissa och hennes kompis Ella från skolan. Så det blir nog till att hålla sig vaken tills ikväll.....

Lillen rör runt som en virvel i magen =)


/LINDA


Bio,böter och bebis =)

I går var jag och Melissa på bio, vi såg prinsessan och grodan. Och i all hast så glömde jag helt bort att köpa en p-biljett och såklart när bion var slut satt det en fin liten gul lapp på rutan, FAN tänkte jag, trodde den skulle vara på 500 eller ännu mer så jag blev lite förvånad när den var på 200,kändes ju faktiskt lite bättre =)  Tror det är min andra p bot som jag får sen jag tog körkort....aja ingen ide att irretera sig över det,bara att betala och se glad ut =)

 

Förresten så är det inte bara jag i min familj som är gravid=) jag ska även bli moster igen  i sommar =) Så mamma och pappa får 2 barnbarn samma år. Fortfarande ganska tidigt så jag  skriver inte ut hennes namn än =)



Var förresten in till förlossningen igen i fredags. Har haft en sån helvetisk ihållande huvudvärk och lite + på urinstickan och dessutom en brännande känsla under det högra bröstet. Så jag pratade med min barnmorska och hon tyckte att jag skulle ringa in till förlossningen så jag gjorde det och de tyckte att jag skulle komma in på kontroll.  Fick ett rum på en gång, så det var skönt =) sen fick jag ligga och vila lite och sen tog de blodtryck som då låg på 140/80, vilket jag aldrig brukar ha, är en lågtryckare annars. Sen tog de en ny urinsticka och blodprov. Och jag fick hela tiden ha ctg på mig så man såg bebisens puls=) herregud vad det tickade på. Ena stunden var det 135 och nästa upp mot 180! Jag märkte att bebisens puls ökade mycket när jag hade sammandragningar så jag frågade en barnmorska om det. Och hon sa att det var bara ett friskhetstecken och  att den reagerar på att det händer nåt=)  Blodproven var bra och det visade inte så mycket på stickan heller 1+ bara på socker och vita, och det kan man ha som gravid det behöver inte vara havandeskapsförgiftning för det. Fick ju även prata med en kanongullig och trevlig läkare (kommer tyvärr inte ihåg vad hon heter) hon klämde och kände på magen och gjorde även ett ultraljud=) fick se älsklingen igen! Och den ligger precis så som jag har trott, med huvudet nedåt och med ryggen på min högra sida och fötterna på vänster=) allt såg jättebra ut med bebisen och det är ju det som är huvudsaken. Och den sparkade kanonmycket när jag var där inne =)  Så efter att ha pratat med läkaren så blev det hemfärd igen men hon sa att jag behöver lugn och ro och att jag absolut inte ska stressa. Så jag får väl försöka lugna ner mig lite. Vet att jag oroar mig väldigt mycket fortfarande om lilla bebisen eftersom jag vill ju att allt ska gå bra den här gången.....




Nu ska jag damma lite på övervåningen men i ett lugnt tempo då =)


/LINDA


SÅ ARG!!!!!

Igår åkte Melissa hem till sin farmor efter skolan. De skulle bara hit och hämta lite kläder och saker som hon ville ha med sig,eftersom hon ska vara där tills på söndag. Då berättade hon och hennes farmor att en kille i parallell klassen hade slagit och sparkat Melissa i magen och dessutom kallat henne för jävla hora!!! ungen är 9 år och kan sådana svordomar,hur fan är det möjligt?? Efter att han hade slagit och sparkat henne så slog hon ett slag tillbaka,tror att det var på axeln, och jag är så stolt över att hon gjorde det!! För hon ska fan inte bara vända andra kinden till och låta han puckla på henne....jag är absolut helt emot våld och man ska absolut aldrig börja slåss men om nån annan börjar måste man ju få försvara sig!! Så jag ringde direkt till skolan när jag fick höra det här och pratade med Melissas fröken. Och dom förstod melissa helt varför hon slog tillbaka och de vet att hon är en jättelugn tjej som aldrig slåss och svär. skolan har kontaktat den här killens mamma. Får verkligen hoppas det blir bättring för ens barn ska fan inte behöva bli slagen i skolan!!!!! jag var så jävla arg så jag grinade när hon åkte härifrån.....både hormoner och ren ilska=) Min älskade lilla tjej.....


Så är man inne i v 31 då =) lite info om den veckan....


Bebisens kropp, armar och ben fortsätter att rundas av i takt med att underhudsfett tillkommer – och de ser äntligen ut att vara i proportion till huvudets storlek. Den väger ungefär 1,5 kg nu, ser mer och mer ut som en nyfödd bebis ”ska” göra och är drygt 40 cm lång.

På grund av trängseln därinne, har du kanske märkt att bebisen inte längre rör sig lika livligt. Så länge den fortsätter vrida på sig lite, så vet du att allt står väl till. Det kan vara svårt att tro, men bebisen har fortfarande en hel del växande kvar innan den föds – ungefär 900 gram!

Bebisens inre organ fortsätter att utvecklas och mogna och den kissar nu vatten, vilket är bra träning inför livet utanför. Snart kan du vara förvissad om att ditt barn börjar få ett rikt inre liv – undersökningar har visat, att bebisar i magen har perioder av drömsömn redan kring åttonde månaden.

Du har förmodligen gått upp 1,3-1,8 kg denna månad. Ett knappt halvkilo (450 g) per vecka är helt normalt under sista trimestern, eftersom bebisen går igenom en sista växtspurt inför födseln.

Har dina sömnvanor ändrats? Läs varför.

• Observera, att forskning har visat att barn utvecklas i sin egen takt – även i livmodern. Sidorna om fostrets utveckling har gjorts som en allmän guide till hur din bebis växer.





har fortfarande sån helvetisk huvudvärk varje dag....


På söndag ska jag och Melissa gå på bio. Vi ska se prinsessan och grodan =)

 

/LINDA


Klago blogg

Fy fasen vad jag hade ont på ett ställe i ryggen i går, och det är samma ställe varje dag som jag får så fruktansvärt ont i. Får nästan panik när det gör så där kanonont....Och det gör även jätteont under det högra bröstet, det liksom svider och sticker....Fast min älskade sambo masserar ryggen så blir det inte ett skvatt bättre....är väl nån nerv som ligger i kläm eller nåt....Mamma tog även mitt blodtryck  i går för jag vill ha lite extra koll eftersom det var lite högre hos BM förra gången, och nu låg det på 130/80 och så högt brukar jag inte ha. vet inte om det är stress relaterat men det är väl lika bra att ha lite extra koll eftersom jag även har huvudvärk varje dag nu. Förr förra veckan när jag tog blodtrycket på jobbet så låg det på 110/54 och då hade det ju även varit stressigt så det känns inte riktigt bra nu när det börjar bli högre....



Ska in till jobbet idag och kopiera lite papper och skriva in i datorn ungefär hur länge jag ska vara föräldraledig. Som det ser ut nu så blir det nog till maj 2011...sen ska Daniel vara hemma.



/LINDA

STOR städning

Efter att jag har skjutsat melissa till skolan så ska jag storstäda hela nedervåningen, övervåningen tar jag i morgon =) Jag ska damma,dammsuga och torka golven så det riktigt skiiiner här hemma. Såg att det var så väldigt dammigt i fönstrena.

 

Igår var jag hem till Emma och hälsade på och fick se lilla fina August =) gudars vad små dom är och snacka om att jag längtar tills våran lille kommer nu=)

 

Igår kväll satt jag ihop byrån som jag hade köpt på IKEA alldeles själv=) tycker det är kanon roligt att sätta ihop möbler (om man har en bra beskrivning vill säga ). Så nu står den inne i barn rummet fylld med en massa bebiskläder. jag väntar nog ett tag till med att inreda barnrummet, så jag har nåt skoj att se fram emot =)



/LINDA


IKEA tripp

Idag har jag varit till IKEA med min svärmor och en kompis till henne. Köpte en byrå till barnrummet, så jag får plats med alla barnkläder. Sen blev det lite annat smått och gott, spjälskydd, tyg, trådback till tvättstugan, hylla m.m.



I morgon ska jag och Daniel på föräldrautbildning i 1,5 timme. Det handlar om förlossning,normal och komplicerad. Man är väl livrädd när man åker därifrån =)

 

Har så fruktansvärt ont i ryggen nu förtiden. och det trycker på nåt så in i norden under brösten, det är väl livmodern som växer och trycker antar jag.  Min sambo får massera mig flitigt varje kväll =)



Nu blir det CSI på tv.....


/LINDA


RSS 2.0