Angelika 24 år

Grattis lillsyrran på 24-årsdagen!!!

Kärlek <3

Det här fick jag av min stora tjej igår =)


I morgon ska Melissa på disco för första gången, på Cozmoz. Herregud nu börjar hon bli stor lillgumman =)
Här är outfiten som hon ville ha på sig....fast en annan tröja...


Det står väl inte på förrän man är en sån där förälder på stan =) usch hemska tanke! herregud snart 11 år, dom åren har gått så fort!



Elsa har feber för andra dagen i rad. Hon hade 39,2 i morse...Hon har fått sova inne hos oss i natt för hon var så snorig och ledsen.


/LINDA

Tisdag

Idag har jag haft besök av min goda vän Emma och hennes son August. Elsa och August var så söta när vi tittade på dom, de satt i ett hörn och Elsa pussade honom =) urgulligt.
Längtar verkligen till våren,sommaren nu när man kan hitta på mer saker och vara ute med barnen! Jag och Elsa var ute en sväng i dag men hon vill gärna inte gå i snön, så vi gick runt på altanen och lekte =) Hoppas den här trök snön smälter snart så det blir riktig vår!!!!!!! 


Elsa somnade för natten för ett tag sen, brukar somna vid 7 men hon var riktigt trött idag. Får hoppas hon sover hela natten nu då.

Imorrn blir det promenad med Tina.


På söndag ska melissa ha uppvisning med gymnastiken, ska bli spännande att se vad de ska göra =)


Nu ska jag titta på ett program som jag har fastnat lite för som jag ALDRIG trodde jag skulle göra.....Big Brother =)
är roligt att se för de är verkligen helt skruvade!!


/LINDA

Måndag

Idag har jag haft besök av mina 2 vänner Anna och fia och deras små döttrar =)

Har bakat 2 olika sorters kakor till Elsas kalas, och satan vad goda de blev!!!! skulle nog helt säkert kunna proppa i mig allihopa men måste väl tänka lite på figuren =) aja tjock kommer jag ändå att bli snart ! =)

Trodde att illamåendet hade gått över men som ett brev på posten som har det kommit tillbaka...men får tänka positivt, det för ju nåt helt underbart med sig! Och jag tror faktiskt mer och mer nu att det blir en tjej till =) men bara för att jag tror det så tittar det väl ut en pojk =) ååååhhhh gud -är sååå nyfiken vad det blir, och vilken lång väntan då. Inte förrän augusti får vi se....v 19 nu i allafall....Och flicknamn har vi nog bestämt helt nu...inte riktigt överrens om pojknamn än...

i morgon ska jag ut på en promenix med Emma.

Och nästa vecka ska de förmodligen börja med plattan till utbyggnaden =) så nu är det nära =)


/LINDA



Söndag

Just nu håller jag på att baka bullar inför Elsas födelsedag som är om 11 dagar. Herregud redan 1 år snart, tiden rusar verkligen iväg. Tycker det går alldeles för fort....


Har inte gjort nåt speciellt i helgen,det var pimpeltävling på Runn vid sommarstugan i går  så vi var dit en sväng i. Trodde aldrig jag skulle våga mig ut på isen men det gick rätt bra =) dom försäkrade mig om att den var 60 cm tjock isen. Jag är annars livrädd!! för is.Sen åkte vi hem och gjorde potatisgratäng och fläskfile, bjöd hit svärmor på det också =)  Hyrde 3 filmer i förrgår så vi tittade på 2 av dom i går. En var om 5 st som var ute och seglade och som välte med segelbåten så de bestämde sig för att försöka simma mot land, de märker sen att de är förföljda av en jättestor vithaj. Vithajar är min ABSOLUT största fasa!! Vågar ju för fasen inte ens simma långt ut i sjöarna i sverige för att jag tänker på de där förbannade hajarna =)

Elsa följde med Daniel till farfar på lite besök, så jag och stora tjejen är själva hemma. är rätt skönt det ibland också att bara vara vi två. Vi ska förmodligen på bio ikväll.



/LINDA

Ultraljud

Har varit på ultraljudet idag, och blir lika fascinerad varje gång =) fast de är så små så är allt så utvecklat =) helt fantastiskt! Det är en lugn liten bebis, mycket lugnare än vad Elsa var i den veckan. Blev flyttad 4 dagar, så vi trodde det skulle bli den 24:e men det blir den 28 =) eller ja det kan man väl inte veta men den är i allafall beräknad den 28 augusti. Så jag är fortfarande i v 18 i allafall. Den var 17 cm tror jag och vägde runt 140 gram =)
Hon var kanonbra att förklara barnmorskan som utförde ultraljudet.







/LINDA

Rutin ultraljud

Idag ska vi på rutin ultraljud =) får se vilket datum vi får nu då. Drömde i natt att jag blev flyttad 19 !! dagar, var inte glad när jag vaknade =) så många dag blir det nog inte =)




/LINDA

Söndag

I går hade jag besök av Anna och hennes lilla Thilde på 5 veckor =) Elsa ville såklart vara och känna och titta HELA tiden =) trodde väl att det var en docka. Elsa springer runt hela tiden nu och säger "hej hej" , kommer det nån på besök så vinkar hon och säger hej hej =) lillstumpan =)
Att klättra i soffan verkar vara det roligaste Elsa vet för tillfället....rasade även ner 2 ggr från den i går....
Jag och Elsa låg och drog oss lite i morse, och vips hade hon klättrat ner från sängen, vände sig om så det inte blev djupdyk =) Så hon kan nog snart sova i en vanlig säng,ska köpa en växasäng när nr 3 kommer.


Spenderade mesta av dagen hemma hos mamma och pappa i går. Min faster som är fantastisk på att laga mat hade gjort kinamat och till efterrätt friterad banan med glass!!!! herregud vad gott! Elsa och hennes  kusin Wilma sprang runt och busade en massa.


Nu blir det frukost sen kanske en promenix om det inte är allt för kallt!



/LINDA

fredagsmys

Nu ska jag och älsklingen snart äta lite färska räkor med aioli =)
Melissa är hos farmor och Elsa sover, så nu blir det bara vi två =)





/LINDA

Jobba

Ska jobba i natt, så eftermiddagen kommer att bestå av mycket vila.

Lilltjejen sover middag så jag har passat på att rensat ur kylspåpet, tvättat och diskat. Känns som att jag har hur mycket energi som helst idag =)  riktigt skönt.

Igår var det den efterlängtade säsongsstarten av greys anatomy, så jäkla bra, älskar den serien!


Har beställt lite kläder åt Melissa och Elsa på h&m. Till Melissa blev det lite sommarlinnen, t-shirts  och leggings och till Elsa lite t-shirts, leggings, solhatt och ett par urgulliga ballerinsskor =)  det skulle komma till nästa vecka.


Tänkte jag skulle kika runt på lite olika hotell i sthlm, tänkte åka dit med flickorna i sommar innan nr 3 kommer. Gå på grönan och bo på hotell blir nog kanon =) Får se om nån av systrarna vill följa med också.


Och har ÄNTLIGEN bokat tid för att bleka denna hemska utväxt!!



nu blir det lite lunch


/LINDA

Bröllop och möhippor =)

Varje helg i maj är jag uppbokad för antingen bröllop eller möhippa =) och första helgen i maj så fyller Melissa 11 år.
man blir ju aningen avis måste jag erkänna =) men men nångång så blir det nog min tur också =)

Våran lilla klätterapa Elsa har kommit underfull med hur man klättrar upp för soffan nu, och gör det HELA tiden. Men hon har inte riktigt lärt sig att komma ner än, ibland vänder hon sig om och går baklänges ner och ibland ser det ut som att hon ska dyka ner från soffan =) mamma säger att hon är precis som mig när jag var liten. När jag var 1 år och 4 mån så kunde jag klättra ur spjälsängen och i till den andra för att busa med lillbrorsan =)  Så vi har bestämt att vi inte kommer att köpa en ny spjälsäng nu när lillen kommer i augusti utan vi ska köpa en växasäng till Elsa, så får lillen hennes spjälsäng.

Pyret i magen är mycket lugnare än vad Elsa var i den här veckan. Snart v 18 =) det går såååå fort! Nästa vecka har vi tid för rutin UL, och är så spänd =) senast jag såg pyret var h*n 14 mm stor, så det kommer att vara stor skillnad nu. är mer nyfiken nu vad det är för kön än med Elsa men vi ska ABSOLUT INTE ta reda på vad det blir, det får vi gott vänta på tills den kommer. Är inne på min sista kartong fragmin sprutor nu!!! Underbart, slipper man vara gul och blå på magen....


magen börjar bli lite rund också, mysigt värre! måste passa på att njuta i fall det inte blir fler barn efter den här!
Märker verkligen att magen blev snabbare lite rund nu än med Elsa, men inte så konsigt när det är så tätt mellan dom =)


Elsa sover middag så jag ska sätta igång med lite lunch.


/LINDA

Ny soffa =)

Vi slog slag i saken och köpte en ny soffa i går =) och är såååååååå nöjd!!! Bara älskar den!




var också runt lite med Fia och kikade på tapeter =) de har ju köpt hus så det blir en massa nya tapeter för dem också =) Vi har ganska lika smak så mycket blir nog lika i våra hus =) 

Har nog bestämt mig helt för tapeter i barnrummet, och mitt/daniels sovrum men är inte helt hundra på vardagsrummet än.....men hinner väl ändra mig 100 ggr innan tapetseringen kan börja....om jag känner mig själv rätt =)


Elsa och daniel är ute i trädgården, han ska skotta fram en gång till äppelträdet och den fina syrenen som tyvärr måste ner nu när utbyggnaden är på gång....

melissa sitter här bredvid och spelar wii


/LINDA


Torsdag

I går kväll var jag in till jobbet en sväng för att lyssna på en föreläsning om Hypotermi patienter. Alltså sådana patienter som kommer in till oss svårt nedkylda. Det lägsta kända temperaturen som någon har överlevt i sverige  är en 7 årig flicka som hade 13 grader!! Hon hade hittats livlös i vattnet vid Orust på västkusten, dan innan julafton 2010. Mirakulöst så har hon klarat sig.



Idag är Daniel ledig, eller ja nu är han och Lissel iväg och kikar på jobb men resetn av dagen så är han ledig iallafall=)  så vi ska i väg och kika på golv, tapeter och kamin till utbyggnaden. Plattan kommer att göras i mitten av april =) Har redan lite hum om vad jag vill ha för tapeter i sovrummen. Daniel hade sett ett fint golv från kährs på golvab så dit måste vi och kika.


/LINDA



Elsas vårjacka =)

Pratade med min underbart snälla svärmor i helgen om att jag hade sett en sån fin vårjacka till Elsa på polarn o pyret, men tyckte att den var på tok för dyr. Men då sa hon: klart hon ska ha den, då köper jag den i födelsedags present =) jag  sa att jag tyckte att det var alldeles för mycket att köpa den men hon stod på sig så det ser ut som att hon kommer ha en jacka som matchar nya skorna perfekt! =) hon är såååå snäll svärmor, finns ingen som hon!




/LINDA

Måndag

I natt har Elsa vaknat flera ggr och varit jätteledsen. Så till slut tog jag in henne till oss, och vips så blev det tyst =) ville kanske bara ha lite närhet....


Kände mig ändå relativt utvilad i morse vilket inte är vanligt, brukar vara ett lik annars!
Har skjutsat melissa till skolan, så jag och Elsa har precis ätit frukost. Någonting som Elsa tycker mycket om är att sitta i sin läragå vagn, så där hittar man henne oftast =)



Ska i väg sen och inhandla present till Elsas kompis som ska ha kalas i morgon =)


/LINDA


Lördag

Idag har vi varit runt på lite olika ställen. Fröbergs och mio bland annat. Vi ska köpa en ny soffa nu när vi ska bygga ut. Den vi har börjar bli riktigt dålig och för liten , så vi hittade en på mio som vi båda blev väldigt förtjusta i. Men det är fasen inte billigt med soffor, herregud men men det är ju ett måste.

Var så hungriga när vi var på väg hem så vi svängde in på valentino för lite hämtmat =) åt en kanon god pasta marco polo. Ikväll blir det plankstek =) och choklad parfait till efterrätt =) mums....


Det ser verkligen ut som att det är varmt och skönt ute men det blåser som fasen så så vidare varmt är det tyvärr inte, så ingen promenad idag. Får hoppas det blir varmare i morgon.




/LINDA






Syskonvagn

I går var det babykväll på barnens hus och jisses vad mycket folk!!!! Men vi fick det vi ville ha =) en syskonvagn






den här fina blev det =)



Ska snart i väg till jobbet och göra en kvällstur....


I morgon ska vi göra plankstek eftersom vi får lite besök i morgon kväll =) mums....



/LINDA


/LINDA

Wilma 1 år

Glömde ju att gratulera Elsas kompis Wilma som blir 1 år idag =) stort grattis!


Har umgåtts med Bea hela dagen, hon åkte precis hem. Och nu bara så där så går Elsa väldigt gärna i sina skor =) hon har ju bara försökt att ta av dom förut. Så det går framåt =)


Bea pratade om att hon hade en massa gråa hårstrån och att alla mina systrar hade det. Vad skönt tänkte jag att jag har sluppit det, men tror ni??? Nej herregud hittade några stycken när jag kikade efter idag, herregud nu börjar man då bli gammal om man börjar få gråa hårstrån!  Mamma började bli gråhårig redan vid 18 års ålder så man har ju lite att brås på....



/LINDA

Brrrrr kaaaallllt!

Jag hade tänkt att jag, melissa och Elsa skulle ta en promenad idag i hopp om att det skulle vara lika fint väder som i går. Visst solen skiner men termometern visar på - 15 så jag vet inte om jag har nå vidare lust att sticka ut näsan när det är så kallt. Kanske blir mildare framåt dagen. Det var ju typiskt att man jobbade igår då när det var sånt kanon väder. Det gick bra att jobba, kvällen gick väldigt fort, patienter kom och åkte så det blev mycket att plocka med.


Nu tycker jag magen börjar ta lite fart också=) har jag en väldigt tajt tröja så syns det en liten bulle längst ner =) mysigt värre, blir mer verkligt av att det faktsikt finns nån där inne!! Och jag måste säga att jag är nog 100 ggr mer nyfiken nu vad det är än med Elsa =) gud går och funderar på det flera ggr om dagen vad det är för sort =) Och det spelar VERKLIGEN INGEN roll vad det blir, vi blir lika glada vad den än blir!


nej nu ska jag sätta mig på golvet och leka med lilltrollet, stora tjejen sover fortfarande.



/LINDA

RSS 2.0