10 Månader

Idag blir Elsa 10 månader!! Visste nog inte riktigt vad det var för datum igår när jag skrev inlägget, trodde Elsa blev 10 månader senare i veckan men det är ju idag =) har precis ätit lite sen frukost,Elsa lite mellis bestående av småfolks morot stix från ica maxi. Såg på påsen nu att de inte rekommenderade de under 1 år men aja hon tycker om dom och här ätit dem några ggr så det är nog ingen fara.


Kompisen Bengan ringde nyss så vi bestämde att vi skulle träffas på fredag, var alldeles för länge sen nu. Men det blir ju tyvärr så, alla är upptagna med sitt.


Båda flickorna är i allafall fria från magsjuka nu eller vad det är för konstiga baciller. Tycker man ska vara lite immun när man har haft det en gång men icke.....


Måste nog ta tag i disken nu, ett nödvändigt ont! Usch hatar berg av disk! Blir så när man är för slö för att diska under helgen.


Älsklingen var på inflyttningsfest hos Lissel och Maria i lördags. kom hem vid 03 och jag kunde inte somna om riktigt efter att han hade kommit hem. kan ju kanske ha varit för att man hade ett ånglok bredvid sig =)  somnade nog vid 05tror jag...sen ville lilltjejen upp vid 7 så det var bara att traska upp det.... Skulle gå in för att hämta en tröja i sovrummet och shit vilken odör som slog emot en som en vägg.....öl och whiskey luktar fan inte gott dagen efter.....älsklingen fick ingen puss den dagen =)


Nu till disken...


/LINDA

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0