Julhelgen

Jag jobbade natten till julafton,åkte sen direkt hem och hämtade Daniel och då åkte vi ner till hans pappa och bröder  i Torsång och fick julfrukost. Jag var så fruktansvärt trött så jag somnade både i bilen på väg dit och i soffan där =) aja jag hade ju jobbat natt....Sen delade vi ut lite julklappar, vi fick ett bidrag till barnvagn, så det var mycket uppskattat! =)
Sen åkte vi hem igen så jag fick sova i nån timme. Vid halv 3 så hämtade vi Melissa hos sin farmor och begav oss hem till mina föräldrar. Där blev det god mat och kalle anka. Det var hur mkt julklappar som helst under granen, men det blir ju så när vi är så många. Är så nöjd med alla klappar jag fick, måste ha varit snäll i år =)

Av mormor och nisse  fick vi kökshanddukar. Av mamma och pappa fick vi irish  coffee glas, en jättefin brödkorg (gammal stil) servett hållare (även den i gammal stil) och bidrag till barnvagnen =)  Eftersom vi är 6 syskon så köper vi endast åt 1 till jul så jag och min syster Bea skulle köpa åt varandra så jag fick 4 jätte jättefina koppar av henne och 2 par varma sockor.

bild på de fina kopparna jag fick av Bea

 

Vet att vi fick mer julklappar för vi hade en hel kasse med oss hem med grejer,men kommer inte på nåt mer just nu =)
Sen vid halv 7 begav vi oss vidare till Domnarvet där Daniels mamma,mormor,Ulf (mormorns särbo)morfar,morbror och hans fru och son var. Drygt att åke runt en massa men vad ska man göra? Fick mkt fint där också, bland annat en jättefin ljusstake av min svärmor Eva-lill =)



Vi har ju även fått ett skötbord och spjälsäng i förskott av min svärmor,daniels mormor och morfar. De är köpta på babyproffsen och jag bara längtar tills vi ska sätta upp dem!!! =)  Det blir väl i januari nångång skulle jag tro.

Och idag skulle jag,daniel och melissa på dop men så jävla typiskt så är jag sjuk,feber och kanonont i halsen. Varit så sen igår. Pratade med mia (det är hennes dotter som ska döpas) att vi ska försöka hinna ses innan de åker hem igen. de bor i västerås. Så jag hoppas verkligen att vi hinner göra det. Så idag blir  det bara att ta det lugnt och kanske ligga i soffan och titta på film.

Har även börjat fått foglossningar =/ usch, har så fruktansvärt ont i ena skinkan, så i vissa lägen går det inte ens att sitta. Och ryggen gör fruktansvärt ont på kvällarna.....men men det är väl sånt man får räkna med.


Och i morgon ska jag till specialist mödravården eftersom jag har haft så mkt sammandragningar. De har lugnat ner sig lite nu men lika bra att kolla. De ska kolla livmodertappen i fall den har förändrats nåt. Men har jag feber går det ju inte,så vi får se hur det blir.


/LINDA




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0