Onsdag

Har jobbat 2 dagturer nu mellan 13.30-21.45 och det är såå skönt att göra såna när man sen får gå hem och soova =)  Är ledig  tills på fredag nu.

har börjat att ta fragminsprutorna varannan dag nu och har redan blivit nojig....visst är det skönt att inte sticka sig så ofta nu men ändå så har det varit tryggt att gjort det eftersom graviditeten har gått så bra p.g.a dem.
Hade jag inte tagit alla de här sprutorna så hade det nog inte varit ett litet mirakel i magen nu. Eftersom minipropparna som jag bildar i livmodern. Men nu ska det inte finnas nån risk att jag gör det eftersom blodkärlen är så pass grova och det inte kan bildas miniproppar som täpper till. Ligger hela tiden och funderar om jag känner nåt och det gör jag ju, så det är nog ingen fara med lilla pyret =) Och så blir jag så nojig över att magen inte är större än vad den är, visst är jag svullen om den på kvällarna men på morgonen så är den ju nästan helt platt igen, inte helt platt men inte är den stor heller.... ....vilka problem man har =) hoppas bara att den växer som den ska lilla hjärtat. Men eftersom jag snart har gått upp 3 kilo så jag tror nog att den gör det =)


2 dagar kvar tills vi får se vårat älskade lilla mirakel!!! =) längtar så grymt mkt!!!!


Tycker att jag kissar så himla mkt och ofta så jag tog en urinsticka på jobbet bara för att se, och det visade ju att jag hade mycket leukocyter (vita blodkroppar) och protein (äggviteämnen) i urinen så jag har skickat iväg ett mail till min barnmorska så jag får lämna ett morgonurinprov till henne....det är väl förmodligen urinvägsinfektion i fall det skulle vara nåt.


Nu ska jag äta lite frukost och värma mig framför brasan =)


/LINDA

Kommentarer
Postat av: Mia

Jag var också nojjig över att jag tyckte att magen knappt syndes, att lillen därinne inte växte som den skulle. Min barnmorska skickade även upp en remiss till specialisten men jag behövde aldrig komma dit. Skönt nog så kom hon ut alldeles perfekt så hon låg nog bara annorlunda i magen mot Albin. Hoppas du mår bra och njut av ditt lilla mirakel.

Kram Mia

2009-11-04 @ 10:26:35
URL: http://mariaholmer.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0