Onsdag

Idag hämtade jag liggdelen till syskonvagnen =) vann den på tradera, den var helt ny och aldrig använd.Det blev 400 kr med frakt =) riktigt fin var den. Så nu sitter den på syskonvagen =)


var en sväng till öppna förskolan även idag. Elsa tycker ju att det är så roligt med de andra barnen. Och riktigt ledsen blev hon när det var dags att åka hem...lillstumpan.
Tycker att det går så fort och hon lär sig så himla mycket =) frågar man henne vart huvudet eller tex näsan är så pekar hon på sig själv vart det sitter =) Säger man åt henne att hämta sina skor så hämtar hon dom =) det är en sån mysig och rolig period som hon är i nu. Mycket som  händer.

Tänk att den där lilla tjejen ska bli storasyster....=)
Tycker det känns helt rätt att hon kommer att vara hemma med mig och bebisen, och inte börja på dagis förrän nästa år i augusti. Skulle kännas heldumt att köra iväg henne till dagis när jag ändå är hemma.....Man får se till att åka till öppna förskolan ofta så hon får träffa mycket barn.


Bakade lite bullar idag inför kalaset på söndag.
På fredag ska Melissa ta hem några tjejer från klassen och ha party nere i relaxen =) så de ska basta och bada jaccuzi (om det nu stavas så )


/LINDA

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0